ceturtdiena, 2011. gada 19. maijs

Ilarions 13.-20.februāris/2011

Mīļie!
 
Pagājušajā nedēļā ievērojami pavirzījāties uz priekšu tīrīšanās un atbrīvošanās procesā. Pasaule vēroja, kā kādā senā valstī veidojas pavisam jauns būtības modelis; tās drošsirdīgajiem iedzīvotājiem tika sūtītas lūgšanas un Gaisma, lai tie spētu palikt Vienotībā un Gaismā un radīt mierpilnas pārmaiņas savā zemē; un kaut arī ceļš viņu priekšā pilns pārbaudījumu, vienotība, kopā ar ticību un atdevi, radīs brīnumus.
 
Cilvēki visā pasaulē no prieka raudāja, pateicoties un svinot savās dvēselēs faktu, ka augstākais labums palika noteicošais un ļaudis saglabāja godīgumu, savienību un nodomu tīrību, lai tikai radītu pozitīvas un mierpilnas pārmaiņas. Tādi notikumi atkārtosies, kā vilnis velsies pāri zemēm, jo cilvēki pacels galvas un teiks ‘vienreiz pietiek’. Patiesībā, šie laiki vēl nesīs daudzas varenas un pozitīvas pārmaiņas. Priekpilnās enerģijas, kas atbalsojās visā planētā, ir pavirzījušas visu cilvēci uz augstākām frekvencēm un nostiprinājušas Augšāmcelšanos uz Zemes.
 
Mēs lūdzam mīļos Gaismasdarbiniekus turpināt darbu, uzturot sevī labākas un mierpilnas nākotnes redzējumus, tādas nākotnes, kas ciena un godā visu un ikvienu. Palieciet stingri un stabili, un droši skatieties sejā visām pārmaiņām. Pārmaiņas iesākas katrā cilvēkā individuāli un tad izplatās sabiedrībā, pilsētās, tautās un kontinentos. Pasauli apņems vēl lielāka Gaisma, jo mēs visi iezemējam mūsu Gaismu un Kosmisko Gaismu, lai tikai līdzsvarotu enerģijas. Tieši tāpēc esat te nākuši šajos tik aizraujošajos laikos. Mēs apbrīnā vērojam notiekošo un apsveicam visus tos, kuri tic, ka pārmaiņas var notikt mierīgā veidā.
 
Ātri izzūd tās dienas, kad varas cilvēki varēja kontrolēt tautas ar iebiedēšanu un draudiem. Tie, kuri jau atmodušies, nepakļausies šādai taktikai un turpinās mierpilnu pārmaiņu īstenošanu visās jūsu planētas dzīves jomās. Priecājieties un no visas sirds izsakiet pateicību- šīs enerģijas izplatās un izstarojas, paceļot pārējos; pavisam drīz tās manifestēsies jūsu ikdienas dzīvēs. Cilvēce jau tagad vēlas uzņemties atbildību par saviem darbiem un rīcību- un tie mums visiem ir lieliski jaunumi. Ja katrs cilvēks uzņemtos atbildību par katru savu domu, vārdu un darbu un sāktu viens otru un visu sev visapkārt svētīt, tad pārmaiņas būtu momentānas.
 
Vienotībā padarīsiet daudz, tas arī tika plānots augstākajās dimensijās. Mīlestība ir visuma lielākais un varenākais spēks; uz šīs planētas dzīvo miljardiem mīlošu cilvēku, kuri vēlas labestību, laipnību un dalās tajās ar saviem brāļiem un māsām. Tie pilnīgi noteikti ir gatavi dzīvot citādākas dzīves, neko neatņemot citiem nost. Tādas jaunas attiecības ienāks lēnām un pamazām, tuvāko mēnešu un gadu laikā iezemēsies un dzīve ieņems jaunu pavērsienu.
 
Priekšā stāvošais laiks, mīļie, aizvedīs jūs ikvienu uz pavisam jaunām vietām un jūsu visu pienākums ir pievienoties jauno enerģiju plūsmai. Tālākais ceļš tiks parādīts, šobrīd vajadzīgs rāmums un apcere. Ieklausieties savā iekšējā balsī, ziniet- viss ir kārtībā. Ik rītu piesauciet mūs un mēs visu laiku būsim jums blakus.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
©2011 Marlene Swetlishoff Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   http://www.therainbowscribe.com/
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante