pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Venēra: Jūs esat kļuvuši par Dievišķajiem Gaismas Kareivjiem!


  
8.februāris/2010
Lady Venus: You Have Become Mighty Warriors of Light!
Mīļie pasaules Gaismasdarbinieki!
Nāku šodien runāt par tiem iekšējiem ceļiem, ko radījuši Gaismasdarbinieki katrā dzīves jomā uz Zemes. Uz mūsu saucieniem atsaukušies ļoti daudzi un mēs esam sajūsmināti un pārsteigti par apvienotajām pūlēm, par to atdevi, ko esat izrādījuši, lai saglabātu stabilitāti uz Zemes un palīdzētu jūsu brāļiem un māsām Haiti un visur tur, kur nepieciešama jūsu spēku koncentrēšanās.

Uz Zemes notiek daudzas izmaiņas un pats svarīgākais- tās notiek cilvēces sirdīs. Tie, kuri vēl pirms brīža bija aizvērti citiem uzskatiem, kuri vēl pirms pavisam neilga laiciņa šķita baidāmies, tagad ir entuziasma pilni un pārņemti ar daudzām jaunām lietām un idejām. Cilvēce mostas un tas kļūs aizvien pamanāmāks pasaulē ap jums. Tie, kas mostas šobrīd pārņem stafeti un sāk īstenot tik ļoti nepieciešamās pārmaiņas ikvienā dzīves norisē uz Zemes. Aizvien vairāk cilvēku skaļā balsī sāk paust savus uzskatus un runāt par nekārtību cēloņiem, aizvien vairāk cilvēku nepieņem atrunas, iemeslus un tos skaidrojumus, kas tiek doti par lietām, kas pēdējā laikā satricina un caurstrāvo jūsu pasauli. Kas kādreiz tika pieņemts bez jebkādiem jautājumiem, tagad tiek rūpīgi izpētīts. Tā ir ļoti laba pazīme!
Mīļie Gaismasdarbinieki, mēs jūs atbalstām visā. Turpiniet mūs piesaukt, mēs atbildam. Vai jūtat mūsu klātbūtni, to, ka mēs stāvam jums blakus? Mēs tik patiesi vēlamies realizēt jūsu un arī mūsu vīziju pasauli, mierpilnu un harmonisku pasauli, tādu, kas godina visus tās iedzīvotājus, pasauli, kas sniedz visiem pārpilnību un ļauj visai cilvēcei dzīvot brīvu dzīvu- bez tirānijas un apspiestības. Tāda pasaule tagad tiek ieviesta dzīvē. Ik reizi, kad jūs ieņemat nostāju, kas ir pareiza un laba, jūs spējat iedrošināt simtiem citus darīt tāpat. Atbrīvojoties no bailēm, izsakot balsī jūsu vēlmi dzīvot labāk, tas spēcina simtiem citus darīt tāpat. Šis spēks regulāri pieaug līdz notiek lielas pārmaiņas, un tad šķiet, ka tās notikušas vienā naktī.
Esiet pēc iespējas labāki, tad paši sev radīsiet labākas iespējas un risinājumus. Tas ir brīnišķīgs veids kā ar spēcīgām enerģijām papildināt visu cilvēci. Ik rīcība, kas vērsta uz jūsu brīvības atgūšanu, spēcina simtus rīkoties tāpat. Jūs visi zināt, ka tam par ko mēs runājam nav nekāda sakara ar spēku vai rokas pacelšanu, rīcība, par kuru mēs runājam, ir jūsu stingrā apņemšanās mainīt jūsu pasauli mierīgā, bet noteiktā veidā, konstanti vizualizējot un apstiprinot to pasauli kādu jūs vēlaties. Un rezultātus sākat jau manīt daudzos uz dažādos veidos. Jūs esat kļuvuši par dievišķajiem Gaismas Kareivjiem un mēs izjūtam cieņu par jūsu lieliskumu.
Gaisma turpina līt pār Zemes Māti, iedvesmojot katru un visu, paceļot un paaugstinot vibrāciju frekvences. Tie, kuri kādu laiku jau strādā ar enerģijām, tagad, tā sacīt, nepārtraukti vibrē. Tas arī turpināsies, jo jūsu pasaule paceļas no blīvuma, kurā Viņa uzturējusies eonu laiku ilgumā. Turpiniet, mīļie, kulminācija- tas uz ko strādājāt un gājāt, ir jūsu priekšā.
Jūs visi tiekat ļoti mīlēti.
 I AM Lady Venus                           ES ESMU Lēdija Venēra
©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message in other forums, and blogs,  as long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the website link when posting this message.