pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Eņģelis Aurora: Meklējiet varavīksnes

11.marts/2010
Mīļie!

Sveicu jūs šajā dienā ar Mīlestības un Miera vēstījumu visiem jums uz šīs skaistās planētas Zeme. Tā kā uz Zemes virsmas un atmosfērā ar Zemi turpinās izmaiņas, tad viss, kas agrāk bija neredzams tagad kļūs redzams jūsu fiziskajām acīm. Ap jums atrodas milzīgs daudzums Būtņu, subjektu un apzinīgi strādājošu vienību, kas darbojas jūsu augstākajam labumam un visas planētas augstākajam labumam. Tā kā jūsu redze tiek atjaunota un jūs sākat saredzēt to, kas reāli eksistē, jums šķitīs, ka tie ir brīnumi un jūs pārņems sajūsma par to ko redzat, jo visā ap jums IR brīnumi un maģija.

Mēs strādājam unisonā ar visām Devu valstībām, lai atjaunotu augu un koku dzīves spēku uz Zemes. Tas tiek darīts ar alķīmijas zināšanu palīdzību, ko mums devis Dievišķais Radītājs. Visi cītīgi strādā pie Dabas atjaunošanas, atdzimšanas un reģenerēšanas darba saskaņā ar Radītāja gribu un Dievišķo Plānu. Tas mums visiem ir Mīlestības un Prieka darbs un mēs dziedam priekā un mīlestībā, un slavējam darbu ko darām. Jūs varat saklausīt eņģeļu korus dziedam maigās vēja pūsmās, kas liegi plūst caur koku lapām. Viss atrodas Atmodas procesā lai sasniegtu savas oriģinālās gaismas kopijas.

Mēs strādājam ar krāsu varavīksni, kas visu to, kam tās pieskaras padara mirdzošu un dzirkstošu, piepildītu ar dzīves spēku; un dzīve atgriežas tās oriģinālajā pirmatnējā stāvoklī kā eksistējusi agrākos laikos. Varavīksne patiešām ir brīnumaina dāvana, kas dota visiem un pauž daudzas brīnumainas īpašības, kas jums vēl ir jāatklāj. Varavīksne norāda uz tīrību un saplūšanu ar visām lietām. Tā sevī nes maģiskas īpašības un vienā mirklī rada miera un harmonijas stāvokli tur kur vien tā tiek nosūtīta. Varavīksnes enerģija ir augstākās kārtības apvienojošs spēks un jūs visi sāksiet redzēt varavīksnes krāsas tad, kad skatīsieties dabā un vairāk komunicēsiet savā starpā.

Dievišķā Māte ir ordinējusi brīnumu atjaunotni, kas kādreiz pārpilnībā pārpludināja šo pasauli un šī zināšana un apziņa pakāpeniski tiks atjaunota visiem, kas vēlēsies to un mācīsies to atgūt. Alķīmija ir jūsu nākotnes ceļš, mīļie, un kad jūs nonāksiet pie šīm zināšanām atkal, tad jūs piedzīvosiet Vienotību, kas ir raksturīga Visam kas Ir un kļūsiet laimīgi Kop-Radītāji strādājoši Dieva labā, jo tas ir patiesais pieredzes mērķis fiziskajā ķermenī, būt dzīvam Dieva Templim, kas veidots lai izpaustos virs Zemes un izbaudītu katru šķautni lietai, ko sauc par Dzīvi.

Tas ir gods saņemt iespēju runāt ar jums un esmu ļoti pateicīga par to. Es atstāju jūs ar šādu domu; meklējiet sev visapkārt varavīksnes un izjūtiet Dzīves prieku, kas plūst pa jūsu asinsvadiem.

ES ESMU Aurora no eņģeļu realitātes

©2010 Marlene Swetlishoff          Marlēne Svetlišofa
Permission is given to share this message as  long  as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and  Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.