pirmdiena, 2011. gada 25. aprīlis

Emanuēls, 3.februāris/2010; Izdariet savu izvēli




Ziņa no Langa:

Emanuēls telepātiski kontaktējās ar mani un lūdza tikšanos astrālajā plānā.
Mēs satikāmies mūsu ierastajā tikšanās vietā, vienkāršā telpā bez durvīm un logiem, neredzami citiem astrālajiem ceļotājiem, apziņas paslēpti.
Emanuēls ieradās viņa ‘fiziskajā’ formā, veidolā, ko viņš pieņem, lai noritētu vieglāka kontaktēšanās, jo es nespēju ilgi uzturēt sevī ‘gaismas bumbas’ formu.
Pēc ierastās apsveicināšanās, es jautāju mūsu tikšanās tēmu, un viņš atbildēja- ir kāds, kas man ir jāsatiek. Pēkšņi kāda ‘gaismas bumba’ iznāca cauri sienai, šī bija pirmā reize, kad kāds cits bez Emanuēla spēja ienākt istabā.
No būtnes nākošā enerģija bija tik mierpilna un mīloša, ka es jutos absolūti mierīgs. Es lūdzu būtnei, vai viņš/viņa varētu projicēt fizisku izskatu.
Gaisma ‘burbuļa’ centrā ātri noplaka un materializējās skaista ‘cilvēkveidīga būtne’ un teica: „Es sveicu tevi, ES ESMU Komandieris Aštars Šerans”. Es biju nesapratnē. Paskatījos uz Emanuēlu acīm, kurās bija vismaz miljons jautājumu, bet viņš vienkārši smaidīja. Es varēju redzēt smaidām arī Aštaru. Tad es lūdzu Aštaram atļauju uzdot pārbaudes jautājumus/ testu, kurus man iemācīja Emanuēls, lai pārbaudītu jebkuras būtnes identitāti ar kuru es varētu sastapties astrālajā plānā.
Nebija šaubu, tas bija Aštars.
Grūti aprakstīt to, kas notika vēlāk. Aštars kaut kā sadalīja manu apjēgu un es vienlaicīgi biju divās vietās.
No vienas puses es biju tajā pašā astrālajā telpā kopā ar Emanuēlu un Aštaru; bet no otras puses es biju kaut kur citur kopā ar Aštaru vienu pašu, ārējā telpā.

Man ļoti gribētos aprakstīt Komandieri Aštaru pašu, viņa mīlestības pilno klātbūtni, viedumu, bezgalīgo spēku, utt., bet Emanuēls ieteica tā nedarīt, pamatojot to ar piebildi, ka labāk koncentrēties uz vēstījumu nekā uz vēstījuma sniedzēju.
Telepātiski Aštars teica:

„Visi sagatavošanās darbi no mūsu puses ir paveikti, visi komunikāciju kanāli ar Zemi ir atvērti, un tagad, lai saņemtu mūsu palīdzību, jums jāpaceļ jūsu vibrācijas pēc iespējas augstāk, lai sevī ielaistu Visuma Spēku. Jūs esat uz Zemes šajā laika punktā tāpēc, ka jums ir svarīga loma notiekošajā Cilvēces stāstā. Un tās izvēles, ko izdarāt šodien iezīmēs jūsu nākotni. Mūsu attīstītā apziņa- izsekošanas tehnoloģija konstanti novēro cilvēces kolektīva apziņas vibrāciju ātrumu, un mēs redzam, ka šajā brīdī tā ievērojami pieaug, bet ne tik ātri, tāpēc šobrīd ir nepieciešama katra Gaismasdarbinieka palīdzība.”
Tad Aštars parādīja man visos virzienos ceļojošus kolosālus ‘gaismas viļņus’ , viņš teica: „Tā ir enerģija, kas savieno mūs, tā ir Mīlestība. Mīlestība ir viens vienīgais Visuma spēks, nav cita enerģijas avota, un tas kā jūs saprotaties, sadarbojaties ar šo spēku, nosaka tā iedarbību/efektu jūsu plānā. Jūs esat enerģijas vadītāji, un ir pienācis laiks jums ikvienam izdarīt izvēli par to kā pārnest Mīlestības/Dzīves enerģiju-spēku rīcībā.

Izdariet savu izvēli.”

Tad viņš pārtrauca sevis projicēšanu fiziskajā formā un tapa par gaismas bumbu, un izzuda. Pēc sekundes es biju atkal ‘viens’, atpakaļ astrālajā istabā kopā ar Emanuēlu...


Jautājums: Emanuēl, vai vēlies papildināt Aštara ziņojumu?

Aštara vēstījums ir vārdos neizsakāmi vieds, un nav manos spēkos tur ko piebilst; katrs indivīds to sapratīs atbilstoši viņa/viņas apziņas līmenim.
Viņš saka- izdariet savu izvēli šodien, rīt jums būs jādodas prom un biļetes ir jānopērk šodien.

Vēl viņš saka, ka palīdzība no augstākām būtnēm, kas savienotas ar Kristus apziņu, nonāk līdz jums ar enerģiju virpuļiem, šie virpuļi atveras tad, kad jūs izdarāt izvēli, tādējādi varat izvēlēties to enerģijas veidu, kas jums palīdzēs jūsu ceļojumā; tās ir jūsu pirmdzimtās tiesības.

Bet diemžēl lielākais jūsu cilvēku vairums dzīvo savas dzīves tā it kā tiem nebūtu izvēles, nesaprotot to, ka, ja tie neizvēlas, kāds cits izvēlēsies viņu vietā.
Neatkarīgi no vietas, ko ieņemat garīgajā evolūcijā, ir pienācis laiks izdarīt izvēli. Šo izvēli nevar izdarīt ar galvu; ir svarīgi sekot sirdij. Kad izdarāt izvēli, jūs atverat ļoti spēcīgas enerģijas virpuli un caur to Visums nodrošinās jūs ar jūsu izvēlēto, jums atbilstošo enerģiju.

Gaismas Federācija kalpo Dieva Kosmiskajam Plānam, ikviens Federācijas loceklis strādā Gaismai, savienots ar Mīlestības Dzīves-spēku, pat Federācijas zvaigžņu kuģi izstaro Mīlestību.

Gaismas Federācija normāli darbojas augstākos blīvuma ātrumos nekā jūsējais, tāpēc, lai saņemtu jūtamāku viņu palīdzību jums ir jāpaceļ jūsu vibrāciju ātrums. Vieglākais veids kā to izdarīt- ļaut plūst cauri visām jūsu sistēmām Mīlestības vibrācijām. Tik vienkārša rīcība kā - izvēlēties Mīlestību- un tiek radīts virpulis un vibrāciju spektra augstākās daļiņas plūdīs cauri jums, pacels jūsu vibrāciju ātrumu, padarot vieglāku palīdzības sniegšanu no augstākiem plāniem uz jūsu realitāti.

Kad izvēle izdarīta, tad iegūtais virpulis ir absolūts un nav tāda tumsas spēka visā Visumā, kas būtu tik spēcīgs, lai to spētu aizvērt.

———–



Īsi jautājumi & atbildes ar Emanuēlu
(šādi tādi jautājumi no lasītājiem)

———–
Jautājums: Tu teici, ka Gaija sevi dubulto, vai viņa rada jaunu matēriju?

Matērija nav tā substance, no kuras veidota jūsu planēta, Gaija ir veidota no apziņas.


Jautājums: Un kurš vai kas nolems uz kuras zemes es turpināšu dzīvot?

Jūsu apziņa savienos jūs ar to starp-dimensiju vārtu eju, kas vislabāk atbilst jūsos dominējošajām apziņas frekvencēm.


Jautājums: Pēdējā kontakta laikā tu teici ‘jūsu apziņa aizvedīs jūs uz dzīvi, kas ir godājama un jēgpilna’, kas ir jēgpilna dzīve?

Jēgpilna dzīve ir dzīve ar mērķi.
Apziņas pilnveidošanās rada skaidrību par jūsu patieso dzīves mērķi. Jūsu dvēsele uz šīs Planētas atrodas kāda noteikta mērķa dēļ, jo ātrāk atklājat kāds tas ir, jo ātrāk varat padarīt savu dzīvi jēgpilnu. Un jo vairāk jūsu dzīvei ir jēgas, jo tā būs svētīgāka.


Jautājums: Esmu lasījis, ka 2012.gada decembrī uz Zemes atvērsies dažādi portāli, un cauri šiem portāliem daži cilvēki pacelsies. Vai mēs zināsim iepriekš šo portālu atrašanās vietas?

JŪS esat tie portāli. Apvienotais Dievišķības Lauks nav ārpusē, bet jums iekšā.


Jautājums: Kādu laiku atpakaļ minēji, ka ‘totāla brīvība’ ir kā sperami soļi; kā mums iet šos soļus?

Vienā reizē lieciet vienu soli, dariet to savā ātrumā, tādā, kas jums ir dabīgs. Atrodiet katrs savu ritmu, un varēsiet aiziet daudz tālāk.
Brīvība ir jūsu tiesības pateicoties jūsu eksistencei.
Mīlestība un Brīvība ir Visuma dominējošās vibrācijas, un vienīgais, ko Visums var piedāvāt.

Jautājums: Tu pieminēji, ka uz Marsa dzīvo cilvēki, vai vari pateikt, cik sen?

Pirmā zemes iedzīvotāju grupa ieradās uz Marsa pirms vairāk kā 20 gadiem pirms oficiālās nolaišanās uz Mēness.


Jautājums: Ik dienas es vienu stundu meditēju, vai ar to pietiek, lai sagatavotos augšāmcelšanai?

Meditācija palīdz jebkurā garīguma aspektā, bet tai nav nekāda sakara ar Augšāmcelšanos. Dzīvnieki nemeditē, bet lielākā to daļa pacelsies. No otras puses, daudzi indivīdi, kas praktizē meditāciju, nepacelsies. Augšāmcelšanās atslēga ir jūsu sirdī, jūsu apziņā un jūsu saiknē ar Visu Kas Ir. Jūs trešā blīvuma eksistences plānā, Viss Kas Ir izpauž sevi pārsvarā ar dabas palīdzību, tāpēc savienošanās ar dabu ir viens no visefektīvākajiem ceļiem kā savienoties ar Avotu.

Jautājums: kā es varu pieredzēt apgaismību?

Apgaismība nav kas tāds, ko var pieredzēt, jo pieredzēšana notiek prātā, apgaismība atrodas ārpus prāta, un notiek tad, kad nav prāta (ego).
Apgaismība ir tikai vārds, ko lieto lai aprakstītu jūsu individuālās apziņas saplūšanas procesa rezultātu ar jūsu augstākā- es apziņu.


Jautājums: Vienmēr meklēju jaunas zināšanas, kāda veida zināšanas apgūt
šajos pārmaiņu laikos?

Pārtrauciet meklēt ārpus sevis. Paš- zināšanām jābūt vienīgajiem meklējumiem. Zināt visu nezinot, nepazīstot sevi ir bezjēdzīgi.


Jautājums: Vai Jēzus un Sananda ir viena un tā pati būtne?

Ja tiek ņemta vērā laika klātbūtne jautājumā/atbildē, tad Princis Sananda ir Jēzus Kristus Augstākais Es. Ja jautāts/atbildēts ne no laika perspektīvas, tie ir viena un tā pati būtība.


Jautājums: (oriģinālais jautājums ir pārāk garš, apskatīsim tikai pēdējo daļu) Kā iegūt prāta mieru?

Jūs nevarat.
Jums ir vai nu viens vai kas cits. Prāts neļauj jums iegūt mieru. Salauziet prātu un uzziedēs miers.


Jautājums: Tik daudz ‘patiesību’ un ‘gidu’ visapkārt, kā zināt, kuram sekot.

Nesekojiet nevienam. Jūs pats sev esat vislabākais gids.

Jautājums: Daudzi skolotāji saka, ka mēs atnācām uz trešo blīvumu iemācīties Mīlestību, vai tā?

Nepareizi, Mīlestība nav jāmācās.
Jūs eksistencē piedzimāt no Mīlestības, tāpēc jūs ESAT Mīlestība, jums tikai jāatceras.
Trešā blīvuma būtnēm pamata mācības ir- pārspēt dualitātes atcerēšanos- Kas jūs esat un no Kurienes nākat.


Jautājums: Tu teici, ka mūsu domas rada mūsu realitāti; ja mēs turam savu domu noteiktā frekvencē, cik ilgs laiks paiet, lai radītu jaunu realitāti?

Domas rada emocijas un emocijas rada realitāti no Formējošā Plāna.
Formējošais Plāns eksistē ārpus laika un telpas, tāpēc jūsu domas var manifestēt realitāti gaismas ātrumā. Ikviena izmaiņa jūsu apziņā acumirklī attiecīgi ietekmē Visuma Apziņu.


Jautājums: Tu teici, ka esi no sestā blīvuma, vai dzīve sestajā blīvumā ir tikai garīga vai jūs lietojat ‘tehnoloģijas’? Un, kāpēc jūs mums palīdzat? Vai tas ir tavs ‘darbs’?

Mūsu tehnoloģijas ir nesalīdzināmas pret jūsējām.
Tā ir mana izvēle strādāt ar Cilvēci; es uzskatu to par lielu godu.


Mīļie Zemes Brāļi un Māsas, Radītā acīs jūs esat vissvarīgākās būtnes, jums ir pirmdzimto tiesības izvēlēties savu nākotni.

Izdariet izvēli šodien; jūsu sirds aizvedīs jūs mājup.

ES ESMU Emanuēls