otrdiena, 2011. gada 26. aprīlis

Emanuēls- 16. marts/2010, Separācija ir sākusies

Mīļie Zemes Brāļi un Māsas, atdalīšanās ir sākusies.

Gaija ir iegājusi transformāciju 8.segmentā; tagad tā atrodas punktā no kura nav atpakaļceļa.

Atdalīšanās ir sākusies trešās dimensijas līmenī, un jūsu eksistences plānā esošās frekvenču grupas tiek pārgrupētas.

Sākot no šī brīža jūs redzēsiet daudzas dalīšanās zīmes un pārgrupēšanās izpausmes savā realitātē. Firmas dalīsies, draugi pārtrauks apciemot viens otru, ģimenes pašķirsies, grupas dalīsies, utt. Un tajā pašā laikā jūs būsiet aculiecinieki absolūti pretējam; jūs pievienosities jaunām grupām, jutīsities tuvāki saviem mīļajiem kā vēl nekad agrāk, savām ģimenēm un draugiem.

Šīs pārmaiņas nav ne pozitīvas, ne negatīvas. Tās ir eksistenciālas.

Tas ir masveida pacelšanās procesa dabīgs solis.

Eksistence sastāv tikai no vibrācijām, un kad mainās tās vibrācijas, kas veido jūsu pasauli, tad mainās attiecīgi visa realitāte.

Dvēseles līmenī jūs zināt, ka tajā brīdī, kad nolēmāt uzsākt šo ceļojumu, Bezgalīgā Apziņa jūs iedrošināja un spēcināja kļūt par sava likteņa arhitektiem. Strādājot ar savas gaismas pamatkopiju, jūs iekustināt spēcīgas enerģijas/plūsmas, kas plūst cauri jūsu sistēmām un noved jūs pie apziņas paplašināšanās.

Kad maināt savas apziņas frekvences uz augstāku ātrumu, jūs savienojat savu būtību ar augstākām vibrācijām, iezemējat tās jūsu materiālajā realitātē, un tādējādi palīdzat Gaijai tās ceļojumā uz piekto blīvumu. Atcerieties, došana un ņemšana notiek vienlaicīgi, un tad, kad palīdziet Gaijai, tiek palīdzēts arī jums.

Ja paceļas Gaija, tad pamatīgas izmaiņas notiks visā visumā, un jūs būsiet daļa no tā. Pēdējā reize, kad tāda apmēra pārmaiņas notika trešā blīvuma pasaulē, bija 21miljardu jūsu gadu atpakaļ.

Dievišķais plāns visam nevar iet uz priekšu bez jums, jūsu individualitāte jums tika dota visu labumam, un jūsu loma visā ir absolūti neaizstājama.

Ja to saprotat, tad varat sākt palīdzēt arī citiem saskatīt viņu atbildību šajā cilvēces vēstures pagrieziena punktā. Jūsu pasaulē ikvienam cilvēkam ir dievišķs spēks ko tie nerealizē viņa/viņas vienībā. Dievišķie spēki no iekšējām virsmām, kad apzināti viņš/viņa sāk koncentrēt uzmanību uz atmodu, paceļas no iekšējā viņa/viņas apziņas kodola.

Palīdziet cilvēkiem un Gaijai kā vien varat, cik vien jūsu spēkos, celiet jūsu personīgo vibrāciju frekvences, tuviniet tās Mīlestības Radošajiem Principiem. Tas prasa jūsu būtības transformāciju, apzinātu nostāju, attieksmes maiņu no jūsu puses.

Gaijas pacelšanās procesa/separācijas beigās, atvērsies divi iekš- dimensiju ceļi, vārti, vieni- vedīs uz piekto dimensiju un otri beigsies trešajā blīvumā, jūsu apziņa savienos jūs ar tiem vārtiem- eju, kas labāk atbilst jūsos dominējošajām apziņas frekvencēm.

Atkal- apvienošanās ir sākusies. Pamazām jūsu dvēseles grupa sanāk kopā, apvienosies. Šajā procesā jūs varat atdalīties no citiem, bet ar šiem cilvēkiem kopā pavadītie brīži un gūtās mācības, tās paliks vienmēr jūsos kā dāvana no turienes.

I AM Emmanuel
ES ESMU Emanuēls

©2009 Langa http://www.emmanuelmessages.com
Permission is granted to copy and share this information only in its entirety, including this copyright notice and without altering content information.