sestdiena, 2017. gada 8. jūlijs

9.jūlijs – 21.jūlijs – 2017 - Maiju kalendārs, colkins - Viļņa apraksts_1vilnis_ A_IMIX_Manik_BEN


1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.










Austrumu vilnis

Imix – Manik – Ben

9.jūlijs – 21.jūlijs      2017





9.jūl.
Imix 1
10.jūl.
Ik 2
11.jūl.
Akbal 3
12.jūl.
Kan 4
13.jūl.
Chikchan 5
14.jūl.
Kimi 6
15.jūl.
Manik 7
16.jūl.
Lamat 8
17.jūl.
Muluk 9
18.jūl.
Ok 10
19.jūl.
Chuwen 11
20.jūl.
Eb 12
21.jūl.
Ben 13





Austrumu vilnis

Imix – Manik – Ben

9.jūlijs – 21.jūlijs      2017







Dienas skrien vēja spārniem... un Vakardiena bija tā diena, kad noslēdzās 260 dienu cikls – tā bija pati piesātinātākā diena 13 Ahaw – kas nesa atklāsmes, labsajūtu, daudz krāsainu un mīlestības pilnu notikumu, kā arī salika kaut kādās tēmās visus punktiņus uz „i”!



Un šodien ir sācies jauns Imix vilnis, kas mūsos aktivizē pirmatnējo gribu – gribu pēc jaunā, gribu pēc jauna sākuma! Un šis sākums šodien dzimst mūsos pašos iekšpusē.



Imix laika vilnis ir pats pirmais vilnis, kas iesāk Austrumu virpuli. Un tas ir vilnis, kad mūsos dzimst jauns nodoms! Šis vilnis ir ļoti būtisks mums katram, jo mūsos dzimusī griba ir kā sēkla, kas attīstīsies turpmākās dienas un visu 260 dienu ciklu!

Jaunas mācības, jauni virzieni, jaunas idejas, jaunas domas un jaunas dzīves uzsākšana – tas ir tas, kas šajā vilnī ļoti labi padodas, jo Imix spēks to visu virzīs uz priekšu!



Mūsos šajā vilnī dzimst pirmatnējais spēks, kas ir saistīts ar mūsu senčiem un mūsu pirmsākumu. Mūsu senči ir tie, kas apzinājās savu pirmsākumu un atgādina caur dažādām lietām par to mums, kā arī Garīgajā plānā – Gars un Dvēsele ir tie, kas mūs spēj aizvest līdz pirmsākumam, lai mēs atcerētos, kas tad ir tā pirmatnējā griba – ar ko esam nākuši šeit uz Zemes ! Un mums katram šodien ir iespēja savienoties ar savu pirmsākumu – vai caur pastaigu pa mežu, vai caur meditāciju, vai caur sarunu pašam ar sevi!



Mēs varam aizvērt acis un iegrimt sevī, un klausīties savā sirdī – un sadzirdot sirdi tvert smalkos sajūtu pavedienus, kas tur būs daudz... taču mēs varam pieķerties vienam ar domu, ka tas mūs aizvedīs līdz mūsu pirmsākumam... Pa ceļam līdz pirmsākumam vijas ļoti daudz krāsaini pavedieni... taču tas viens – ja ļausimies sajūtām un gribai.... nonāksim pie paša sākuma! Pie Avota... no kā plūst upes, pie iesakņojušās koka, kura saknes stiepjas dziļi zemē, pie gaismas stara... kas plūst cauri visam Visumam.. Mēs nonāksim katrs pie pirmatnējā spēka... kas katram būs savs un Unikāls! Un kas tas būs – to tikai katrs pats varam izmēģinot – saprast, sajust un apzināties!



Šodien un visu šo vilni klausīsimies savā gribā un ļausim tai izpausties... neapslāpēsim to un neaizliegsim sev neko... Griba mūsos dzimst kā spēcīgs impulss, kas dzimst sirdī.

Tamdēļ jau ar šodienu caur savu gribu iesēsim sēklas, kas augs un tieksies pretī Saulei – Kas rādīs mūs kā ceļa rādītājs virzienu.. kurp doties tālāk

Dzīvosim šo dienu apzināti un apzināti arī izteiksim gribu - apzināti ieliksim savu gribu tajā - ko mēs patiesi gribam, lai tas izaug!

Ir sācies jauns cikls un šodien ir pirmā diena, no 260 dienām!

Šis vilnis ir tas, kurš modina mūsu gribu!

Mums ir jāsaprot tas, ko mēs gribam! Mums ir jāsaslēdzas ar savu pirmsākumu, jāsaprot mūsu pirmatnējā griba, lai mēs izprastu, ko gribam darīt.

Šajā vilnī svarīgi ir gribēt, ieklausīties intuīcijā un iedziļināties savās dzīlēs, lai sajustu patieso virzienu, kurā doties.

Visas šīs trīspadsmit dienas mēs izzināsim savu gribu, lai saprastu, uz kādu mērķi dosimies. Taču jāieklausās ne tikai savā gribā, bet arī intuīcijā, jo intuīcija būs tā, kura apstiprinās un parādīs, vai tas, ko esam iedomājušies, ka gribam, vai to mēs patiesi gribam.



Šajā vilnī Dievs caur mūsu apkārtējo pasauli dos mums impulsus un centīsies ievirzīt pareizajā gultnē, tāpēc ir svarīgi pavērot pretsitienus un pretestību, kura veidojās un caur intuīciju saprast, ko šie impulsi mums nozīmē.

Šajās 13 dienās mums ir jāgrib, jāiet uz to, ko gribas, jāvēro vides dotie impulsi, caur kuriem izpaužas Dievs un mums cenšas kaut ko parādīt. Mums ir jāieklausās intuīcijā, lai izprastu, kāpēc tiek doti impulsi un uz kurieni tie mūs virza! Un mēs saņemsim atklāsmes.

Stabilitāti šajā vilnī dos tas, ka spēsim ieraudzīt to, uz kurieni dodamies - tas, ka spēsim priecāties par katru sperto soli; tas, ka domāsim tikai to, ko patiesi gribam un ar domām pievilksim to.



Vēl stabilitātei ir svarīgi pievērst uzmanību visam notiekošajam - katram solim un katrai tēmai, lai nepalaistu garām kādu nozīmīgu zīmi vai domu no pasaules.

Un, ja mēs ieklausīsimies savā gribā, pievērsīsim uzmanību zīmēm un tādas būs daudz J, ja ieklausīsiemies savā intuīcijā un spēsim sevi novērtēt, tad rezultātā saņemsim izpratni par to, kas ir mūsu mērķis un uz kurieni gribam doties, un ko gribam sasniegt šajās 260 dienās, līdz jaunam sākumam.



Šis vilnis modinās mūsos gribu, tāpēc, iespējams, būs lielāka pretestība nekā parasti, lai mēs to ar savu gribu lauztu.

Ja mēs ko gribam, tad galvenais ir nenobīties un iet visai pretestībai cauri. Protams, caur intuīciju izvērtējot pretestības iemeslus.

Ja zinām - ko gribam, pārvaram pretestību un sajūtam to, kas ir jādara, tad rezultāts būs garantēts. Galvenais ir gribēt, pilnveidoties, ieklausīties intuīcijā un iet tikai uz priekšu tur, kur ved mūsu griba, intuīcija un apkārtējās vides impulsi.



Katram šajā vilnī modīsies sava griba, katrs gribēsim ko citu un katrs iesim savu ceļu, taču visi kopā mēs virzīsim visu cilvēces un planētas attīstību.

Atcerēsimies to, ka apkārtējiem visvairāk varam palīdzēt, ejot savu ceļu, darot to, ko paši gribam un dzīvojot savu dzīvi! Tas būs lielākais ieguldījums, ko spējam dot. Tāpēc ieklausīsimies sevī, iesim savu ceļu un tieksimies uz saviem mērķiem, nevis kādu citu izvirzītajiem mērķiem.

Sveši mērķi nekad nav veduši pie rezultāta un nevedīs.

Sāksim dzīvot sev un tikai un vienīgi sev. Ja katrs dzīvosim tikai sev, tad nebūs tādu problēmu uz Zemes, kādas ir šobrīd, jo beidzot tās sāksim risināt, nevis krāmēsim uz citu pleciem vai paši uzņemsimies citu nastu, kuru patiesībā nespējam ne nest, ne atrisināt.

Atcerēsimies, ka jāmīl sevi, jādomā par sevi un jādzīvo sev, un tas būs lielākais, ko spējam dot citiem.



Tas, ko šis Saules kalendārs dod - ir tas, ka apgūstam to, kas mēs esam paši. Apgūstam to, kas ir mūsu potenciāls šajā dzīvē! Apgūstam to, kā to atvērt un pielietot.
Katram no mums ir dažādi instrumenti kā radīt savu dzīvi un kā atvērt savu potenciālu. Un caur to mēs apgūstam - kā lasīt zīmes un kā tulkot dienas enerģijas. Mēs apgūstam - kā izmantot katras dienas enerģijas potenciālu maksimāli.
Šis kalendārs palīdz mums iepazīt sevi un atvērt to informāciju, kas ir mūsos. Kā arī, protams, to - caur ko sasinhronizēties ar Visumu un vēl ļoti, ļoti daudz citas lietas.
Tas viss ir tik bezgalīgs un prātam neaptverams, ka to nevar nemaz uzrakstīt ne grāmatā, ne uz vienas lapas, ne arī šādā rakstiņā.

Runājot par Saules kalendāru mēs paši bieži aizmirstam un arī aizmirstam Jums pateikt to, ka šis Saules kalendārs mums visiem rāda to, par ko mēs varam kļūt.



Tas nozīmē to, ka tas rāda - kādas ir mūsu iespējas. Un aprakstos, kurus saņemat, ir rakstīts vairāk par to, kādas ir iespējas un par ko varat kļūt. Ja kādam galīgi nekas nerezonē ar to, kas rakstīts, tad tas nozīmē, ka vai nu ir kļūda dzimšanas datumā, vai cilvēks nav sācis sevi iepazīt un vērt vaļā savu potenciālu.

 
Ja galīgi nekas nerezonē, tad dzīvojam neapzināti un pat necenšamies sevi iepazīt. Lielākajai daļai rezonē un tas ir pat vairāk kā deviņdesmit procentiem no tiem, kas raksta mums un saņem aprakstus no mums. Un tikai maza daļiņa ir tādu, kuriem nerezonē. Taču sāks rezonēt, ja sāksim dzīvot apzināti un vērot sevi, ja sāksim sevi iepazīt. Tāpēc atcerēsimies, ka šī nav ne astroloģija, ne kāda cita zemapziņas informācija.

 
Šī ir virsapziņas informācija, mums piešķirtais vai mūsu nopelnītais potenciāls, kuru varam atvērt. Tas, vai to atvērsim, ir atkarīgs katram pašam no sevis. Jo apzinātāk dzīvosim, jo vairāk apzināsimies, ka paši visu radām un kā to radām, jo vairāk rakstiņi rezonēs un atbildīs vairāk patiesībai.

 
Mēs šeit nezīlējam ne kafijas biezumos, ne mākoņos šī informācija nāk no Dievišķās vai Visuma matricas un tai kļūdu nevar būt - tā vienkārši var nebūt atvērta informācija. Un tas ir tas, kāpēc esam atšķirīgi no dvīņiem vai cilvēkiem, kas dzimuši vienā datumā. Jo katrs iet ar citu ātrumu uz priekšu un katrs sevī vēlās atvērt ko citu.



Taču ja mēs visi atvērtu sevī visu potenciālu un mūsu apziņa strādātu ar maksimālo pieļaujamo atdevi, tad būtu tikai divdesmit atšķirīgu cilvēku tipu un būtu tikai divdesmit atšķirīgu aprakstu par visiem septiņiem miljardiem cilvēku. Taču reti kurš dzīvo kaut nedaudz apzināti un kur nu vēl pilnībā apzinās sevi, nemaz nerunājot par Visumu.


Dzīvosim apzināti, tad arī šis kalendārs vai Visuma matrica, vai vēl to var saukt par Visuma uzbūves programmatūru - atbildīs simtprocentīgi.
Un protams, arī mēs neesam vēl atvēruši savu apziņu maksimāli un vēl nespējam simtprocentīgi uzrakstīt pilnīgi visu par to, kas un kā izpaužas Jūsu dzīvēs. Pagaidām caur šo procesu, caur aprakstiem priekš Jums - mēs iepazīstam sevi un cenšamies pamanīt ko tādu, ko vēl neesam sevī iepazinuši, izpratuši un kādu potenciālu vēl neesam atraduši.

Apzināsimies un šīs Visuma enerģijas vērsies vaļā mums katram…





1 Imix





Austrumu vilnis - Austrumu diena – 1 Imix - Pirmsākums, Avots, Krokodils un Pūķis.

Pirmā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo to tēmu, kura tiks aktivizēta mūsos visu šo vilni.

Ir sācies jauns 260 dienu cikls un noslēdzies iepriekšējais. Kaut kas mūsu dzīvē ir noslēdzies un sācies kas jauns.



Šodien laiktelpā ir aktīva Imix enerģija. Imix ir pirmsākums, pirmavots, pirmatnējais impulss, krokodils, pūķis, dzīvības koks, griba uzsākt ko jaunu.

Šodien ir pirmā diena gan lielajā ciklā, gan mazajā 13 dienu ciklā. Tas nozīmē to, ka mūsos tiks aktivizēta griba tiekties pēc kā jauna, iedzīvināt ko jaunu un izpētīt ko jaunu.

Imix ir visa pirmsākums! Caur Imix sākas pilnīgi jauns sākums kādā no tēmām. Tēmu nosakām mēs paši un mūsu griba ir tā, kura sāk virzīt visu.

Šī diena palīdzēs mums apzināties sevī radītāju - to, ka viss sākas no mums, to, ka radām mēs paši visu, kas mūsu realitātē ienāk. Šodien ir ļoti svarīgi sajust savu gribu un iedziļināties tajā, lai izprastu, ko mēs patiesi un no sirds gribam jaunu uzsākt.

Mēs visi esam kā pirmavots jeb kam, kas notiek mūsu dzīvēs! Mēs paši esam pirmsākums tam, kas notiek ar mums un paši varam to radīt tādu, kā vēlamies. Imix ir saikne ar mūsu pirmsākumu vai radītāju, tāpēc šodien būtu labi pameditēt un savienoties ar savu pirmsākumu un avotu, no kura esam sākušies, lai apzinātos savu patieso gribu.



Šī diena ir kā maziņš avotiņš ar mūsu domām un gribu, kuram ir potenciāls pāraugt lielā upē! Tāpēc ir jāsaprot virziens, kurā gribas doties šim avotam un jāsāk skalot gultne lielajai un varenajai upei. Katra upe tek pa savu gultni un mēs to caur šīs dienas notikumiem un darbībām ievirzīsim tajā, ko gribam piedzīvot un izbaudīt.



Šodien griba ir jāizsaka it visā - ir jāsaprot, ko gribu jaunu savā dzīve un pie tā uzreiz jāsāk strādāt. Šodien ir jāsper pirmie soļi uz rezultātu, kuru gribam sasniegt. Ja šodien kas nāk prātā, tad ir jāķeras klāt tam uzreiz un jāsāk tas virzīt uz priekšu. Kā saka, kādā vilcienā iekāpsim, ar tādu brauksim. Tāpēc šodien ir jāsaprot, kādā vilcienā kāpt, kādā virzienā gribas doties.

Šodien ir jāsavienojas ar sevi un jāsaprot sava griba, lai zinātu, kadā virzienā doties.

Mēs katrs kaut ko gribam un šodien mums tas ir jāapzinās.



Jā kādam liekas, ka viņš neko negrib, tad iekustināt kaut ko būs ļoti grūti, taču mēs vienmēr kaut ko gribam - kaut vai izprast to, ko gribam.

Šī ir gribas diena un ir jāmodina sava griba, ir jāizprot sava griba un jāapzinās tas, ko gribam!

Pats galvenais, būt patiesiem pret sevi, lai nesāktu iet pretējā virzienā savai gribai!

Izteiksim šodien savu gribu Visumam!





2 IK





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 2 IK – Vējš, Kosmiskā elpa, Gars, Kustība un Brīvība.

Otrā diena laika vilnī ir diena, kura atspoguļo mūsu mijiedarbību ar apkārtējo pasauli un diena, caur kuru izsveram plusus un mīnusus procesā, kuru esam uzsākuši.



Šodien aktīva ir Ik enerģija. Ik ir vējš, kosmiskā elpa, Gars, spēks, kurš pārvieto, garīgais spēks, brīvība, brīvā griba.

Ik ir vējš un tas nozīmē, ka apkārtējā pasaule mūs kustinās un mums jāļaujas šai kustībai. Jo Gars mūs kustina caur apkārtējo pasauli. Mums šodien ir jābūt pilnīgi brīviem, lai spētu ļauties impulsiem, caur kuriem vējš mūs aizvedīs pie vajadzīgā.

Brīvība un brīvā griba ir ļoti svarīgas lietas šajā Visumā un uz šīs planētas, jo šeit brīvā griba un brīvība ir ilgstoši bijusi apspiesta un tāpēc mums ir iegājies, ka neesam brīvi. Pat pie jautājuma - kas mēs esam? Mēs atbildam, ka esam jurists, ārsts vai galdnieks, taču ne jau patiesību. Mēs esam pārliecināti, ka esam profesija, nevis profesija ir neliela daļiņa no mūsu dzīves. Tas iegājies no absolūtas nebrīves un apspiestības, jo tikai vergiem bija svarīgi tas, kas viņi ir pēc profesijas, jo viņi nebija nekas cits, kā tikai darba instruments. Ir traki, ja mēs vēl līdz šim domājam, ka esam profesija, nevis cilvēks, kurš spēj radīt it visu un ir Gaismas būtne, kura radīta pēc Dieva ģīmja un līdzības.



Lai šajā dzīvē uzsāktu ko jaunu, mums ir jāapzinās, ka esam brīvi, ka esam brīvi savās domās un savos darbos, mums ir jāapzinās, ka Visumā darbojas brīvā griba un neviens cilvēku izdomāts likums to nevar un nedrīkst apspiest. Mums ir jāapzinās, ka esam pilnīgi brīvi un varam darīt pilnīgi jebko, jebko no tā, ko gribam.

Ja turam sevi rāmjos, nespējam būt brīvi un nespējam ļauties Gara dotajiem impulsiem.

Šodien mums viss ir jāizvērtē caur brīvās gribas principu, nevis caur bailēm. Mūs nekas nespēj ierobežot, kā tikai mēs paši! Mums neviens nevar apspiest brīvo gribu, ja mēs paši tam neticam, mūs neviens nevar ierobežot, ja vien mēs tam neticam.

Mums ir jākļūst pilnīgi brīviem no visa tā, lai mums nav jālieto vārdi “bet”, “vajag” un “obligāti”. Mēs esam radīti brīvībā un varam arī dzīvot brīvībā - tā ir dabīgā forma, kurā mēs varam atrasties. Mēs paši sevi esam ierobežojuši visās jomās. Visur, kur gribam kaut ko darīt, ir kaudze ar “bet” un ar to degsme mūsos apdziest.



Ir jāļaujas savai gribai, ir jābūt brīviem, lai radītu savu dzīvi tādu, kādu vēlamies. Ir jāiemācās paļauties uz savu Garu, kurš vienmēr vēl to labāko, un jāiemācās viņu sadzirdēt, lai viņam nav jāizmanto sāpīgas metodes, lai mēs saprastu to, ko viņš grib pateikt. Mums ir jāapzinās, ka esam viens vesels ar savu Augstāko “Es” un mums ir pieejams viss garīgais spēks, kas ir mūsu Garam un tas ir milzīgs, tas ir milzīgāks par visām atomstacijām uz Zemes un milzīgāks par visiem kodolieročiem uz Zemes.

Mūsu Gars ir kā Saule - gan lieluma ziņā, gan jaudas ziņā! Apzināsimies to un risināsim problēmas ar tādu apziņu. Ja spēsim apzināties un sajust savu Augstāko “Es”, tad sapratīsim, ka problēmu vispār nav un nav ko risināt. Pie tādas rīcībspējīgas apziņas nav problēmu un nav ko risināt! Tikai radi to, ko gribi un piedzīvo to.



Ar apziņu, kāda mums ir šobrīd, kaut ko izdarīt ir grūti, jo jūtamies maziņi, niecīgi un nevarīgi, taču mums sevi ir jāapzinās kā titāniem, kuri spēj it visu.

Šodien ir laba diena, lai pameditētu un ielaistu šo garīgo spēku sevī, savienotos ar savu Garu un apzinātos savu spēku un potenciālu, un ar Gara acīm to ieraudzītu.



Ja spēsim to apzināties, tad daudzas mūsu milzīgās problēmas būs dzīves sīkums.

Tas, kas mēs patiesībā esam, tam nav ne problēmu, ne neatrisināmu situāciju, tā ir apziņa, ka esam nemirstīgi, tā ir apziņa, ka paši visu radām un paši visu varam izmainīt! Tā ir apziņa, ka nav neatrisināmu lietu un ka neviens nespēj mūs ietekmēt.

Padomājiet, kā jūtas Saule un ko viņa domā? Vai viņai šķiet problēma tas, ka uz Zemes ir 7 miljardi cilvēku, no kuriem liela daļa ir alkatīgi un cenšas iznīcināt Zemi – diez vai saulei tā ir problēma. Saulei ir viens šķaudiens, un uz Zemes nekā vairs nav, vai arī pašas Zemes vairs nav. Vai varbūt Saule no kaut kā baidās? Diez vai, jo viņas apziņā nav iedzīts tas, ka viņa var nomirt, un tad viss beidzas.



Nekas šajā Visumā nekad nav nomiris, tāpēc bailes no nāves var atmest! Šajā Visumā viss ir mūžīgs! Tas tikai maina formu, kurā atrodas.

Mēs nevaram šajā Visumā neko zaudēt, jo iegūstam tikai pieredzi un to nevar pazaudēt! Viss pārējais ir tikai materiāls, lai mēs iegūtu pieredzi.

Savienosimies ar savu Garu, apzināsimies, ka šajā Visumā nav no kā baidīties un ka visas problēmas ir tīrie sīkumi.

Apzināsimies, ka esam pilnīgi brīvi un neviens to nespēj ietekmēt, izņemot mūs.



Apzināsimies, ka varam gribēt visu un to visu varam arī realizēt. Apzināsimies, ka vienīgie šķēršļi, kas ir mūsu ceļā, ir mūsu pašu radīti un paši tos varam noņemt.

Mēs esam pilnīgi brīvi un spējam paveikt visu, ko spējam iedomāties.



Būsim brīvi un ļausimies sava Gara vadīšanai, jo neviena tuvāka mums šajā Visumā nav un neviens mūsu dzīvi neredz labāk, kā mūsu Gars.

Noticēsim tam, ka viņš mums vēl tikai to labāko un ved mūs tur, kur paši gribam nokļūt.





3 Akbal





Austrumu vilnis – Rietumu diena – 3 Akbal – Aka, Sapņu pasaule, Dziļas sajūtas, apslēpts potenciāls, bezgalīgas iespējas.

Trešā diena laika plūsmā ir diena, kuras enerģija atspoguļo to, caur ko mēs darbosimies šodien un visu vilni.

Šodien ir Akbal enerģija un Akbal ir sapņu pasaule, aka, tumša nakts, tuvākais ceļš pie dieva, aisbergs, dzīles, melnzeme, tumša matērija, dziļas sajūtas.



Šodien pilnīgi visam, kas notiek, ir daudz, daudz dziļāka nozīmē, nekā tas izskatās. Šī enerģija pati par sevi ir tā, kura māca šo principu, ka ne viss ir redzams un pamanāms, ka daudz kas ir uzreiz neredzams un ka pilnīgi visam mūsu dzīvē ir daudz dziļāka nozīmē, kā mums sākotnēji šķiet.

Šodien šis princips ir jo īpaši aktīvs.

Šodien un visu vilni pilnīgi visiem notikumiem un visām darbībām ir daudz dziļāka nozīme un būtība. Šajā vilnī visām darbībām ir daudz dziļāka nozīme.



Šajā vilnī darbībā mums ir jāiedziļinās savās sajūtās, jāiegrimst sevī, lai sajustu to, ko mēs patiesi gribam uzsākt savā dzīvē. Visas darbības ir jāsajūt un tikai tad jādara. Ir jāsajūt tas, ka gribas to darīt. Visu šo vilni darbosimies caur sajūtām, visu vilni mums jāsajūt tas, ko gribam darīt.

Mums ir jaiedziļinās sevī, jāpameditē, lai sajustu to, ko visas mūsu ķermeņa daļas vēlas darīt.

Šonakt visiem sapņiem ir dziļāka nozīme un tie, iespējams, rāda nākotnes notikumus.

Visā, ko darām, iegrimsim un paņemsim visas darbības caur sajūtām, iedziļināsimies un mūs vilks vēl dziļāk - ja gribēsim ieraudzīt darbību patieso būtību.



Tā kā Akbal ir Tuvākais ceļš pie Dieva, tad caur darbību mums vajadzētu savienoties ar savu kodolu, ar savu centru, kurā ir mūsu saikne ar Dievu un kurā ir Dievišķā daļiņa.

Šī Akbal diena ir ļoti produktīva meditācijām un citām praksēm, kur mēs iedziļināmies sevī un ejam uz savu centru, kurā satikt Dievu, lai parunātos ar viņu. Katrā no mums ir daļiņa no lielā Dieva un katram no mums ir saikne ar Dievu sevī un to mēs šodien varam aktivizēt.

Šodien varam sevī satikties ar Dievu.

Lai patiesi saprastu, ko mēs gribam uzsākt šajā jaunajā ciklā un ko gribam darīt tajā, mums vajadzētu iegrimt sevī un parunāties ar sevi - ko tad patiesi gribam. Vajadzētu iedziļināties un ja tur kaut ko traucējošu sajūtam, tad ar to ir jāstrādā.

Šajā dienā var uzpeldēt arī visādi brīnumi no mūsu zemapziņas - situācijas vai emocijas, no kurām esam centušies atbrīvoties, taču neesam vēl to atrisinājuši. Šodien var uzpeldēt tas, ko mēs esam centušies noslēpt un nogremdēt šajās dzīlēs.

Ja sajutīsim un uzķersim šīs enerģijas vilni, tad diena būs pārbagāta un piepildīta, jo Akbal ir apslēptais potenciāls, pie kura var piekļūt tikai iedziļinoties un sajūtot savu bezgalīgo dziļumu! Ja šo dziļumu uzķersim, tad visi ceļi būs vaļā.



Akbal ir arī Sapņu pasaule un viss, ko mēs sapņu pasaulē spējam radīt, spējam radīt arī realitātē! Tāpēc šī diena ir laba, lai sapņotu, vizualizētu to, ko gribam piedzīvot un piepildīt to visu ar dziļām sajūtām.

Iedziļināsimies sevī, runāsim ar Dievu, transformēsim savas sajūtas un caur savām dzīlēm radīsim savu paradīzi!

Sapņosim par visu labo un ģenerēsim savu laimi.

Diena velk dziļumā... katra darbība velk dziļumā... gribas tā vienkārši apsēsties - un iegrimt sevī.

Šodien gaisā virmo 3 Akbal enerģija, kas šajā vilnī it visās darbības un kustības lietās un procesos - no mums velk uz ārpusi sajūtas un ļauj ienirt sajūtās, kas kaut ko vēsta.

 
It viss, ar ko nodarbojamies vai ar ko nākas nodarboties šajās dienās - ir dziļāks un ar apslēptu būtību, kā tas izskatās pirmajā mirklī. Cilvēki šķiet uzrodas no nekurienes un visi notikumi, kas notiek - nav tāpat vien! It visam ir daudz dziļāka un apslēptāka nozīme!
Un jo īpaši šodien - redzam tikai virsslāni - taču tam visam apakšā slēpjas liels noslēpums. Kā aisbergam, kura redzamā daļa ir krietni mazāka par neredzamo. Kā sīpolam, kuram redzam vienu slāni - taču zem tā ir vēl ļoti daudz slāņu. Kā nirstot jūras dziļumā, kurā iespīd nedaudz gaismas... redzam tikai tik, cik gaisma atļauj, taču līdz pašai apakšai saredzēt nav iespējams.
Šodien mūsu sajūtas mums saka daudz ko priekšā.... un notikumi un situācijas velk no mums uz ārpusi visdziļākās un apslēptākās vēlmes un patiesības. Klausīsimies sajūtās, kas daudzkārt prātam šķiet muļķīgas un absurdas, taču sirdij patiesas un tīras.
Ļausim savam prātam klusībā saklausīt to, ko sirds saka un uzticēsimies šodien tam, kas nāk no pašiem sirds dziļumiem.





4 Kan





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 4 Kan – Ķirzaka, Dzīvesprieks, Atjaunošanās un reģenerēšanās.

Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda mums to, kā jāizpaužas, lai gūtu stabilitāti šajā vilnī. Dienas enerģija ir Kan un šīs enerģijas simboliskie nosaukumi - dzīvesprieks, ķirzaka, iedvesma, gandarījums, prieks, atjaunošanās, reģenerēšanās.



Kan ir Dienvidu enerģija, un tas nozīmē, ka šī diena savā ziņā ir pasīva. Šodien nav nekur jādzenas, nav kaut kur jāskrien, lai saņemtu rezultātu.

Šodien ir jābauda dzīve, jāsaņem gandarījums un iedvesma. Lai cik tas mums nešķistu bezjēdzīgi, taču tas ir tas, kas aktivizē dzīvības enerģiju, kura būs ļoti vajadzīga rīt.



Ja pirmajā dienā gribējām, otrajā aktīvi darījām un vakar sajutām, tad šodien ir jābauda tas, kas mums jau ir, un atnāks vēl kas iepriecinošs. Ir jāizbauda sava darba augļi un jāizbauda šī diena.



Šodien ir jāiepriecina sevi, jāizdara sev kas patīkams un labs, ir jāizdara kas tāds, kas sagādās prieku un gandarījumu sev. Jo tas, cik šodien spēsim baudīt dzīvi, priecāties un iedvesmoties, tas noteiks to, cik rīt un parīt būsim spējīgi izdarīt.



Šīs dienas Kan enerģija atjauno mūsos spēkus, enerģiju un iedvesmu, lai mēs spertu tālākos soļus. Ja neizbaudām Dienvidu dienas, tad enerģija mūsos neatjaunojas un mums ir daudz grūtāk doties tālāk. Tāpēc ir svarīgi ievērot šo četru dienu ritmu - pirmajā gribēt, otrajā darīt un nenobīties, trešajā sajust un ceturtajā izbaudīt, lai nākamajās dienās gribētos atkal kaut ko darīt.

Tāpēc ir svarīgi mācēt baudīt dzīvi un šī Kan enerģija ir tā, kas to māca. Ir jāpriecājas kā bērnam par visu, kas notiek, ir jāpriecājas par katru mazo sasniegumu, par katru neveiksmi un kļūdu, jo arī tās mūs ved uz priekšu.



Kan ir atjaunojoša un spēcinoša enerģija, tāpēc šodien būtu labi priecāties, baudīt un atpūsties, lai mūsos atjaunojas enerģijas un spēki nākamajām četrām dienām, kad atkal būs jāgrib, jādara un jāsajūt, lai būtu atkal ko baudīt.

Dzīve ir jābauda, par to ir jāpriecājas un jāsagādā prieks citiem, jo tikai caur prieku, gandarījumu un rezultātu mostas dzīvības enerģija – griba, kura ir gatava iedzīvināt jebko, jebko, kas mums ir vajadzīgs.



Un tas, cik liela griba mums būs rīt, ir atkarīgs no tā, cik labi spēsim izbaudīt šodienu. Jo vairāk gandarījuma, prieka un iedvesmas, jo spēcīgāka būs griba un vairāk būs enerģijas iet uz priekšu un radīt savu dzīvi vēl skaistāku.



Šodien ir labi sarīkot sev svētkus, aiziet uz kādu atjaunojošu procedūru vai veikt to mājās. Vislabāk prieks rodas, iepriecinot citus, jo tad tas vairojas. Iepriecināsim citus, lai prieks rodas mūsos pašos, uzjautrināsim viens otru un vairosim prieku, piepildīsim šo dienu ar patīkamiem notikumiem.



Lai spēks mūsos atjaunojas, šūnas reģenerējas un atkal ar pilnu krūti varam darīt un radīt savu dzīvi tādu, kādu vēlamies.

Svarīgi ir atpūsties un izpriecāties, lai atjaunotu sevī gribas enerģiju, kura ļoti noderēs rīt.

Baudīsim dzīvi, iepriecināsim sevi un citus, atjaunosimies un reģenerēsimies, lai vienmēr būtu veseli, spēcīgi un gatavi kalnus gāzt.

Kan diena Visumā

Lai saslēgtos ar Kan enerģiju un no dienas iegūtu maksimālu atdevi, mums ir jābauda šī diena. Jābauda nesteidzīgi esot “šeit un tagad”.

Šī ir ceturtā diena - stabilitātes pakāpiens. Ja iepriekšējās trijās dienās ķērāmies klāt tikai tam, ko gribam, ļāvāmies vides dotajiem impulsiem un izmantojām tos tā, lai izkustinātu procesus, kurus mēs gribam un sajutām, kas ar to visu jādara, tad šodien rezultāts vai skaidrība nāks caur dzīves baudīšanu.


Caur apstāšanos un mirkļa izbaudīšanu mūsos modīsies gandarījums par paveikto - par to, kur esam un par to, ko darām. Pēc atpūtas un baudīšanas modīsies iedvesma mesties atvērtajā tēmā iekšā un izpētīt to līdz sīkumiem un detaļām.
Šodienu gan baudām un smeļamies no saulītes un sava paveiktā enerģiju, lai jau rīt spētu to ieguldīt tajā, ko vēlamies sasniegt.
Vienkārši esot, mums nāks atklāsmes, sapratne un prieks. Darām to, kas sagādā prieku, darām to, kas atjauno mūs un mūsu domas, darām to, kas piepilda mūs ar enerģiju un labsajūtu, lai mūsos atjaunojās spēki un griba paveikt to, ko vēlamies.
Baudām šo dienu kā salūtu vai šampānieti un priecājamies par to, kā par brīnumsvecīti bērnībā. Caur to mēs atvērsim šīs dienas enerģiju un izmantosim šīs dienas potenciālu ar maksimālu atdevi.
Dzirksteļojoša prieka pilnu šo dienu.





5 Chikchan





Austrumu vilnis – Austrumu diena – 5 Chikchan – Čūska, Mikrokosmoss, Kundalīnī enerģija, Seksuālā enerģija, Iedziļināšanās un detaļas, Griba iedzīvināt!



Piektā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo to, caur ko šajā vilnī un šodien radoši izpausties. Šodien aktīva ir Chikchan enerģija! Enerģija, caur kuru varam šajā vilnī izpausties radoši.



Chikchan ir čūska, mikrokosmoss, dzīvības enerģija, uzmanības fokuss, kundalīnī enerģija, seksuālā enerģija, viļņveida formas.

Šodien aktīva ir Chikchan enerģija, enerģija, kura visu iedzīvina, enerģija, kura spēj iedzīvināt pilnīgi visu. Tas nozīmē, ka šodien un šajā vilnī radošajā izpausmē varam savā dzīvē iedzīvināt jeb ko, nofokusējoties uz to un sperot pirmos soļus pretī rezultātam.

Šodien ir arī Saulgrieži! Diena, kad debesu vārti ir maksimāli atvērušies un diena ir nonākusi īsākajā punktā. Saulgriežu laikā, kad debesu vārti ir vaļā, Dievs labāk, kā citā laika periodā, dzird mūsu domas - tas padara šo laiku brīnumu pilnu un maģisku. Jo viss, ko nodomājam - viegli nonāk pie Dieva un ātri materializējas! Saikne ar debesīm ir vaļā un enerģijas apmaiņa notiek viegli.



Šodien (2013./14.g.) ir arī diena, kad komēta ISON pietuvojās Zemei un būs redzama pie debesīm šo tuvāko dienu laikā. Komēta ISON ir tā pati zvaigzne, par kuru runāts Bībelē - tā ir tā pati Dāvida zvaigzne, kura norādīja uz Jēzus dzimšanu. Šī komēta ir dāvana no Dieva mums visiem uz Zemes. Tā nesīs lielas pārmaiņas caur to, ka piepildīs Zemi un tās iemītniekus ar gaismu. Tā uzlādēs un piesātinās ar gaismu it visu. Šī komēta patiesībā nav komēta, bet gan Bāzes kuģis ar diviem pavadoņiem, kuri pārvietojas cauri Visumam un spīd spoži, lai piesaistītu cilvēku uzmanību un cilvēki runātu par to. Šie divi zīmīgie un svētie notikumi iekrīt šajā Dienā un šajā vilnī. Tas nozīmē to, ka tiks iedzīvināts kaut kas pilnīgi jauns uz Zemes un radošajā plānā, un tas būs tieši tas, ko esam gribējuši un turpinām gribēt.



Šobrīd Zeme piepildās ar bezgalīgu Beznosacījumu mīlestību gan caur komētu, gan caur Saulgriežiem un visas mūsu domas piepildās ar šo enerģiju un ātri manifestējas.

Tāpēc šodien, kad ir aktīva Chikchan enerģija, kura radīja Visumu, un tātad var radīt jebko, iedzīvinās visas mūsu domas. Mums ir jādomā par to, ko mēs gribam! Mums caur savu gribu ir jāiedzīvina tas, ko mēs vēlamies! Tas var būt jeb kas no mazākajiem nieciņiem līdz globālām Zemes lietām. Mums ir jādomās par visu, ko gribam caur brīvības prizmu. Mums viss ir atļauts un viss ir iespējams, un šodien tas viss var iedzīvoties ar vēl lielāku spēku, kā tas jebkad uz Zemes ir bijis iespējams.



Izmantosim šo iespēju lietderīgi un sajutīsim, ko patiesi gribam iedzīvināt, kas ir tas, ko gribam redzēt sev apkārt un vispār uz šīs planētas! Varbūt gribam redzēt citas planētas un beidzot jāizmanto apslēptās tehnoloģijas un jāceļo uz citām planētam vai arī varam vēlēties pilnīgi jebko citu.

Viss ir iespējams!

Mēs visu varam atļauties un mēs visu esam pelnījuši. Mēs to visu esam jau nopelnījuši - mums tikai Visumam jāizsaka sava griba, nebloķējot to un viss sāks manifestēties mūsu dzīvēs.



Sajutīsim, ko mēs gribam un padomāsim šodien par to! Pafantazēsim un pasapņosim par to, ko gribam katrā dzīves jomā un katrā sfēra.

Padomāsim par brīvību, kuru tik ilgi esam gaidījuši, padomāsim par to, ka viss ir iespējams un visu varam atļauties, un caur šādu prizmu padomāsim par to, ko gribam savā dzīvē.

Labāk pat visu sarakstīt uz lielas lapas, jo gribam mēs taču daudz un visu to esam pelnījuši! Palaidīsim savas domas Visumam. Izmantosim gan komētu, gan Saulgriežus, gan Chikchan enerģiju, lai iedzīvinātu sevī to, ko mēs sevī gribam redzēt, lai iedzīvinātu pasaulē to, ko mēs pasaulē gribam redzēt un to, ko savā dzīvē gribam iedzīvināt.



Lai enerģijas pilna visiem šī diena un lai pietiek spēka iedzīvināt visu to, ko sirds kāro!

Ir sākusies Chikchan diena - Chikchan ir dzīvības enerģijas un uzmanības fokuss.
Lai šo dienu mēs izmantotu produktīvi un mums no tās būtu kāds ieguvums, ir jācenšas atrast sava griba.



Uzsvars šajā gadījumā ir SAVA GRIBA, nevis kāda cita griba. Tātad tas, ko tieši Es šodien vēlos - tas var būt saistīts ar iepriekšējo dienu virzītām tēmām, tas var būt arī pilnīgi kas jauns, taču galvenais, lai tas ir tas, ko gribu es.

Protams, produktīvi būtu turpināt to, ko uzsākām Imix dienā, ja protams tā bija mūsu griba. Tātad produktīvākais veids kā izmantot šo Chikchan enerģiju, ir nofokusēties uz to, ko gribam iedzīvināt savā dzīve un sākt to izpētīt, līdz sīkumiem un niansēm. Caur to, ka tēmu izpētīsim, ieraudzīsim tajā detaļas un nianses. Un caur to šī tēma mūsos un mūsu iztēlē kļūs dzīva. Un dzīvai esot - mēs jau rīt spēsim noņemt lieko - noņemt to, kas nepatīk.

Ja gribās iegūt vai nopirkt ko jaunu, tad vēlams būtu izpētīt - kas vispār ir pieejams, kādas versijas pastāv un kas no tā patīk. Caur to mēs pamanīsim nianses un spēsim pievienot tam, ko esam redzējuši to, ko vēlamies. Ja tas ir jauns darbs, tad izpētīt to, kas ir piedāvājumā un šajā piedāvājumā ielikt tās detaļas, kādas gribās. Piemēram - brīvs darba grafiks - nāku kad gribu un eju kad gribu, atalgojums – tāds, kādu gribu, nevis kādu piedāvā, utt.. Tā kā caur sīkumiem izpētīt to, ko vēlamies un uzmodulēt to līdz pilnībai – tas ir šīs dienas spēks. To jau paši sajutīsim un sapratīsim.

Galvenais - pieķerties tam, ko vēlamies un tēma jau sāks pati attīstīties līdz pilnībai.
Un Būtiskākais - apzināties, ka pilnīgi viss ir iespējams, ja vien es to gribu. Un nav nekā neiespējama, neatkarīgi no tā, ko saka pasaule un apkārtējie cilvēki.
Fokuss uz to, ko gribās un viss atdzīvosies mūsu dzīvē.





6 KIMI





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 6 KIMI – Nāve, galvaskauss, pacelšanās jaunā līmenī, Baltās lapas diena, Balts/Melns.

Sestā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, no kā mums ir jāatbrīvojas tuvākajā vidē, lai to nostiprinātu, un diena, kura parāda, caur ko harmonizējam iepriekšējās piecās dienās virzīto nodomu.

Šodien aktīva ir Kimi enerģija. Kimi ir nāve, galvaskauss, pacelšana jaunā līmenī, baltās lapas diena.

Ja vakar mēs ar savu gribu iedzīvinājām kaut ko, tad šodien mums no kaut kā ir jāatsakās - jāatsakās no kaut kā, lai nostiprinātu to, ko iedzīvinājām.



Šī ir Ziemeļu diena un šī diena mums parādīs to, kas ir lieks mūsu dzīvē, ja fokusu noturēsim uz to pašu, ko gribam iedzīvināt savā dzīvē. Piemēram, ja gribam iedzīvināt savā dzīvē aktīvu radošu darbību, tad būs jāatsakās no bailēm, kuras bremzē šo darbību un šī diena to izcels un parādīs.



Kimi ir tas, kurš nostiprina visu caur to, ka vecais un nevajadzīgais tiek aizstumts prom. Tādā veidā Kimi enerģija visu paceļ jaunā līmenī, atbrīvojoties no liekā un nostiprinot esošo vai to, ko gribam iedzīvināt savā dzīvē.

Kimi ir arī fokusa noturēšana. Ja vakar gribējām ko iedzīvināt, tad šodien fokuss ir jānotur uz to pašu tēmu, jāatsakās tajā tēma no liekā un jāatsakās no tā, kas traucē fokusēties uz šo lietu.



Mums ir jābūt kā snaiperiem, kuri cenšas dabūt ko konkrētu un tai brīdī, kamēr viņi skatās savā tēmeklī, neredz neko, kas apkārt notiek. Tāpat arī mums, ar vakardienas Chikchan enerģiju bija jānofokusējas un ar šodienas Kimi jānotur fokuss uz to, uz ko nofokusējāmies, lai nepalaistu garām to, ko gribam. Fokuss ir jānotur tam, lai jau rīt ar Manik enerģiju sajustu - kā tikt pie šī ieguvuma.

Šodien ir sestā diena laika plūsmā - laika vilnī! Šī diena parāda to, kā mēs mijiedarbojamies ar tuvāko vidi un kādas darbības notiks mūsu tuvākajā vidē. Kimi enerģija rāda to, ka nāksies atteikties no nevajadzīgā, no bailēm un visa cita traucējošā, kas traucē mums iet tur, kur gribam.

Kimi tuvākajā pasaulē mums parādīs, no kā ir jāatbrīvojas, lai nostiprinātu un paceltu augstākā līmenī savu tuvāko pasauli un attiecības.

Kimi mums liek atbrīvoties no daudzām lietām un palaist vaļā to, pie kā tik cieši turamies, taču tas mums nāk tikai par labu, jo palaižot vaļā to, ko nevaram noturēt, vienmēr atnāk kaut kas labāks vietā. Bieži vien ir tā, ka tas jaunais un labais aizstumj to veco prom un mums nemaz nav lielas izvēles iespējas. Taču, visbiežāk, mēs tiekam pie jaunā tad, kad atsakāmies no vecā.

Ja vide mums parāda to, no kā ir jāatbrīvojas, tad vilcināties nav liela jēga, jo no tā būs jāatbrīvojas šā kā tā, ja gribam kaut nedaudz iet uz priekšu.

Ja mums Kimi vai nāve liekas kā bieds, tad patiesībā tas ir tas, kas mūs atbrīvo un paceļ jaunā līmenī. Nāve Visumā neeksistē, taču Visumā mūžīgas ir tikai pārmaiņas un šīs pārmaiņas mēs uztveram kā nāvi, jo pārmaiņās prātam nav stabilas vietas, kur pieķerties un viņam liekas, ka nāve ir klāt.



Taču tas ir tikai pārmaiņu rezultāts, pārmaiņas būs un tās būs mūžīgi, tāpēc labāk tās pieņemt un būt gataviem atbrīvoties no tā, ko mums vairs nevajag un pieņemt to, ko Visums dod.

Prātam liekas, ka nekas labs bez viņa kontroles nevar atnākt, taču ar prāta kontroli var atnākt tikai tas, ko prāts spēj radīt un prāts bez Dieva īsti neko jaunu nespēj radīt!



Tamdēļ, ja neļaujas visam notikt bez prāta kontroles, tad nekas jauns nevar mūsu dzīvē ienākt un nekas patīkamāks, kā ir šobrīd, nevar notikt. Prātam liekas, ka Dievs ir bieds priekš viņa, ka Dievs kaut ko neļaus vai uzspiedīs. Taču Dievs grib tikai to labāko un, ja prāts iemācās tam paļauties, tad pats prāts ir tikai ieguvējs.



Ļausimies pārmaiņām, ļausimies Dievam, ļausimies visam jaunajam un izmetīsim veco, lai dzīve kļūst skaistāka un piepildītāka.

Sestā diena laika vilnī - diena, kura ievieš korekcijas mūsu izvēlētajā virzienā.

Šodien gaisā virmo Kimi enerģija - šī diena ir kā skvoša spēlē siena, tai brīdī, kad bumbiņa atsitās pret sienu, tā maina lidojuma trajektoriju. Tāpat arī darbojās sestā diena un ļoti līdzīgi arī pati Kimi enerģija.


Lai šo dienu un eneģiju izmantotu ar maksimālu ieguvumu, mums modri jāvēro to, kas notiek ap mums. Vēlams turpināt to, kas jau šajā vilnī uzsākts, lai vide varētu parādīt to, kas šajā procesā ir lieks. Ja būsim modri un vērosim, kas notiek, tad pamanīsim, kurās tēmās vide veic korekcijas, ko vide atņem un ko paceļ jaunā līmenī.


Šodien ja kaut kas iet prom - tad jālaiž prom, ja kaut kas paceļās jaunā līmenī -tad jāļauj tam notikt. Var teikt, ka šodien jābūt elastīgiem un kā skvoša bumbiņām jāļaujās tam, kur vide mūs virza. Vide tieši un netieši parādīs uz to, no kā jāatbrīvojās un pametīs idejas, kas pacels mūsu uzsāktos procesus jaunā līmenī.

Šī ir tā tēma- par ko vakar izvērtās komentāri. Ja es ar ego ko gribu un neaizliedzu to sev, tad šodien vide man parādīs, vai ego doma ir saskaņā ar visiem pārējiem līmeņiem vai tomērt tā tiks noraidīta. Taču ja es ar ego gribu un ar ego domāju, ka to taču es nedrīkstu, tad nekad neuzzinu patiesību.

 
Ir jāgrib viss un jādara viss, un vide pati veiks korekcijas, galvenais nekļūt ietiepīgiem un necensties izskriet cauri sienai. Esot modriem un elastīgiem, jebkura ego vēlme tiks pilnveidota, koriģēta, uzlabota un novesta līdz rezultātam.
Būsim modri un ņemsim vērā vides dotās zīmes, tās šodien pacels un norādīs uz to, kas jāatmet.
Tā kā šī ir sestā diena un tā ir tuvākās pasaules diena , tad, iespējams, aizies lietas, cilvēki vai kas cits tieši no tuvākās pasaules un mums jāļauj lai iet, tātad nāks kas labaks vietā.
Lai interesanta un notikumiem bagāta šī diena:)





7 Manik





Austrumu vilnis – Rietumu diena – 7 Manik – Briedis, Zilā roka, Roka, kura spēj notvert vēju, Dziednieks, Intuitīvas sajūtas.

Septītā diena laika plūsmā ir diena, kura savieno mūs ar Augstāko “Es” un enerģija, kura parāda, caur ko varam izpausties šajā vilnī maģiski.

Šodien aktīva ir Manik enerģija. Manik ir briedis, mednieks, zilā roka, roka, kura spēj notvert vēju, enerģija, kura jūt ieguvumu.

Šajā vilnī Manik iekrīt septītajā pakāpienā un visu vilni ir šī viļņa maģiskā darbība. Lai šajā vilnī savienotos ar Augstāko “Es” un izpaustos maģiski, ir jāizmanto Manik enerģija! Viena no Manik enerģijas izpausmēm ir pašnovērtējums. Lai iegūtu rezultātu un sajustu, kā pie viņa nonākt, mums ir jābūt augstam pašnovērtējumam, lai mūsos sāktu strādāt pievilkšanas spēks un lai mūs nepievilinātu ar kārdinājumiem. Mums ir jābūt gana augstam pašnovērtējumam, lai ticētu savām sajūtām un paļautos uz tām. Manik ir arī mednieks un tas nozīmē, ka šodien aktivizēsies visi mednieki - tai skaitā ceļu policija un visu veidu kontroles, kuri medī savu ieguvumu.



Taču arī mums ir jāizmanto savi mednieka talanti un šodien jāļaujas sajūtām un intuīcijai, lai nomedītu to, ko gribam un lai mūs pašus neviens nenomedītu. Šodien ir jāpaļaujas uz savu mednieka intuīciju un pilnībā jānotic tai, jo intuīcija būs tā, kura vedīs pie ieguvuma.

Ja aizvakar nofokusējamies un izpaudām gribu iedzīvināt, un vakar noturējām uzmanības fokusu uz to, ko gribam iedzīvināt, tad šodien intuīcija vedīs taisnā ceļā uz mērķi. Šodien galvenais ir noticēt savām sajūtām un intuīcijai, pat ja rezultātā izskatās, ka neko nesaņemam – jebkurā gadījumā pat tas ir ieguvums un tikai vēlāk uzzināsim tā nozīmi.



Mums šodien ir jādara tas, ko jūtam - mums šodien jādodas tur, kur jūtam un jātic tam, ka tas, ko darām, ir pareizi, neatkarīgi no tā, ko prāts par to saka.

Manik ir roka, kura spēj notvert vēju! Manik ir briedis, kurš sevi novērtē augstu un Manik ir mednieks, kuram jāpaļaujas uz intuīciju. Visas šis Manik enerģijas izpausmes mums šodien sevī ir jāsajūt, jāiejūtas lomā un jādodas tur, kur sajūtas sauc un jādara tas, ko sajūtas grib. Caur šo procesu, iespējams, kāds sapratīs to, ko viņš grib realizēt tuvākajās 260 dienas! Kāds varbūt sajutīs šo darbību ieguvumu jau šajā vilnī - katram notiks kas cits, kas tāds, uz ko ir tiecies katrs pats.



Tā kā šodien ir septītā diena, kurā nodoms tiek nodots Augstākajam “Es” uz realizāciju un šodien ir Rietumu diena, tad viss nodoms mums ir jāpārvērš sajūtās, ir jāsajūt kādas sajūtas būs tad, kad tas, ko esam ģenerējuši, tiks saņemts.



Mums nav jānodod konkrētas lietas vai konkrētas domas, mums šajā vilnī ir jānodod vīzija sajūtu formā par to, ko gribam saņemt un kā gribam justies, saņemot un izmantojot šo spēju, lietu, priekšmetu vai ko citu. Katram iespējams ir savs veids, kā nodot vēstuli Dievam un tāpēc ir jāpaļaujas uz savām sajūtām, lai tas notiktu atbilstoši katram no mums.

Šī ir tā diena, kad Dievs mūs dzird un jūt labāk kā citas dienas! Tāpēc veltīsim šodien brīdi divvientulībai un parunāsimies katrs ar savu Dievu - ar savu Augstāko “Es” un izstāstīsim, ko gribam just, kā gribam justies un kas ir tas, ko gribam sajust.

Nodosim viņam visas savas sajūtas un visu, ko esam gribējuši, lai jau pavisam drīz to saņemtu, ja vien paši netraucēsim saņemšanas procesam.

Paļausimies iz savām sajūtām un darīsim to, ko jūtam, lai šī diena būtu maksimāli izdevusies ikvienam.

Septītā diena laika vilnī – diena, caur kuru mūsu nodoms aiziet Visumā.

Šodien gaisā virmo 7 Manik enerģija. Ja iepriekšējās sešas dienas esam virzījuši vienu tēmu, tad šodien mums kā aktieriem - ir jāiejūtas tās tēmas galvenajā lomā. Ja esmu gribējis būt kaut kā īpašnieks vai vadītājs, vai vienkārši turīgs cilvēks. Tad man jāiejūtas kā aktierim šajā lomā. Kaut vai ja gribu būt turīgs cilvēks - tad šodien kā aktieris uzvelku turīga cilvēka drēbes, pārņemu turīga cilvēka manieres un sāku izpausties tā, it kā es jau esmu tas, par ko gribu kļūt. Iejušanās lomā, palīdzēs piesaistīt to, ko gribam. Ja sākām izpausties kā konkrētās lietas īpašnieks vai kā cilvēks, kurš visu var atļauties, tad caur to mēs sākam izstarot enerģiju, kura pievilks šo situāciju. Ja gribu būt bagāts, tad šodien neskaitu kapeikas, bet atļaujos visu, aizeju uz restorānu . Un paņemu to ēdienu, kuru gribu, nevis kuru domāju, ka varu atļauties. Bagātnieks var atļauties pilnīgi visu, un tas nozīmē, ka ja gribu būt tāds, tad šodien man jāpanāk tā sajūta, ka varu atļauties visu un visu jau esmu pelnījis.


Tātad šodien jāiejūtas lomā, jāiejūtas galvenajā lomā tajā lugā, kuru gribam uzvest savā dzīves teātrī. Iejūtoties lomā situācija sāks pievilkties . Caur šo lomu sapratīsim - kā gribās patiesībā, kas rezonē un kas nē. Kā arī sapratīsim tās tēmas, pie kurām jāstrādā. Jo retais cilvēks, kurš domā, ka ir parasts mirstīgais un viņam jāēd tikai kartupeļi, spēs ieiet augstas klases apģērbu veikalā un nopirkt uzvalkam bikses par kādiem tūkstotis pieci simti eiro. Pie tā ir jāpiestrādā, lai spētu atļaut sev to, ko patiesībā vēlamies. Un ja atļausim sev visu - tad arī to saņemsim.

Izvēlamies izrādi un iejūtamies lomā - un viss šodien izdosies. Kā arī no dienas iegūsim maksimālu atdevi un maksimāli izmantosim šīs dienas enerģiju savas dzīves radīšanai. Protams, attīstām šodien katrs savu virzīto tēmu, nevis visi attīstām bagātnieka lomu (tas tikai piemērs ) katrs iejūtamies un esam par to, ko no sirds vēlamies un viss notiks.





8 Lamat





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 8 Lamat – Zvaigzne, Pievilkšanās spēks, Magnētisms, Gravitācija.

Astotā diena laika plūsmā ir diena, kura atspoguļo mūsu garīgo stabilitāti un enerģija, kura parāda, kā šajā vilnī nonākt pie garīgās stabilitātes.

Šodien aktīva ir Lamat enerģija, Lamat ir pievilkšanas spēks, magnētisms, gravitācija, zvaigzne, naudas un zelta enerģija.



Lai šajā vilnī justos garīgi stabili, mums ir jāapzinās tas, ko mēs domājam un ko mēs ar savām domām pievelkam! Ir jāapzinās, ka pilnīgi viss, par ko mēs padomājām - pievelkas. Mēs esam kā magnēti un mūsu domas pievelk situācijas, par kurām domājam un veltam tām enerģiju. Tāpēc Lamat enerģija māca domāt tikai to, ko gribas.

Ja ar Chikchan enerģiju mēs nofokusējāmies uz to, ko gribam, ar Kimi enerģiju atbrīvojāmies no liekā un ar Manik enerģiju sajutām, tad šodien ar Lamat enerģiju tas viss pievelkas.



Pievilkšanās process ir pasīvs, jo nekas konkrēts nav jādara, lai pievilktos - ir tikai jādomā to, ko gribas un jāpaļaujas, ka tas ienāks mūsu dzīvē.

Tikai caur paļaušanos mēs varam pievilkt, jo paļaujoties mēs netraucējam šim pievilkšanās procesam. Paļaušanās ir ļaušana Visumam un Dievam realizēt visu, ko mēs gribam, netraucējot un neiejaucoties šajos procesos.



Lamat ir skaistuma un bagātības enerģija un pievelk skaistumu un bagātību, ja mēs jūtamies skaisti un bagāti. Ja spējam sevī radīt šo sajūtu, ka esam bagāti, tad bagātība pievilksies! Ja spēsim radīt sajūtu, ka esam skaisti, tad skaistums mūsos tikai vairosies.

Un vēl Lamat enerģija ir pateikt par visu paldies, kas jau ir pievilcies.

Šī diena ir tam, lai izbaudītu un pateiktu paldies par to, kas jau ir ienācis mūsu dzīvē un par to, kas vēl ienāks.



Ir jābūt pateicīgiem par to, kas ir, lai nāktu vēl. Lai pievilktos tas, ko mēs domājam, ir svarīgi visu laiku ģenerēt tās domas, ka viss izdosies, ka viss sanāks, ka viss saliksies - visu laiku ir jāģenerē sevī šīs patīkamās un pozitīvās vibrācijas. Jāģenerē tas, ka mēs varam atļauties visu, ka varam saņemt visu, ko gribam, ka viss notiks tā, kā gribam. Jo katra doma, kuru nodomāsim citādi - arī pievilksies un materializēsies. Tāpēc ir svarīga domu tīrība un paļaušanās, jo paļaušanās ģenerē to, ka viss izdodas un sanāk, nevis gaidīšanu, kura var pāraugt nebeidzamā procesā.

Svarīgi ir domās sev visu atļaut, lai ar domām var jau ģenerēt to, ko patiesi gribas! Ir jāpanāk tas, ka zemapziņa nemet ārā savas versijas no pagātnes pieredzes - ka var nesanākt vai ka var neizdoties.



Mēs nosakām to, vai izdosies vai nē! Mēs nosakām, vai taps vai nē! Mēs nosakām - kādu pieredzi gūsim un ko piedzīvosim, tāpēc kontrolēsim sevi tā, lai visu mēs pievilktu un lai viss notiktu tā, kā mēs to gribam un neļausim visādiem nosacījuma refleksiem traucēt šo procesu.

Būsim pārliecināti, radīsim to, ko vēlamies, domāsim tikai par to, ko vēlamies un pievilksim savā dzīvē it visu, ko vēlamies.

Lai brīnumi notiek uz ikkatra soļa.

Lamat diena - harmonijas, naudas un pievilkšanās spēka diena.

Ja vakar iejutāmies savā sapņu tēlā un šodien to noturam, tad viss sāk pievilkties. Taču, lai pievilktu to, ko vēlamies, tam jābūt harmonijā ar mums pašiem un šodien to visticamāk sapratīsim.


Ja doma bijusi harmoniska ar mums, tā sāks pievilkties un, iespējams, jau šodien kādu zīmi ieraudzīsim un sajutīsim par to, ka viss notiek.
Lai šo dienu izmantotu maksimāli lietderīgi un saņemtu no tās maksimālu atdevi un enerģiju, mums pirmkārt jau - jābūt harmonijā ar sevi. Jādomā tikai tās domas, kuras ar mums harmonizē, jo šodien viss pievelkas un vairojās. Jābūt harmonisku lietu tuvumā - vai tās būtu mandalas vai ziedi, vai kas cits, kas ir harmonisks pats par sevi un harmonizē ar dabu.
Šīs dienas tēma ir harmonija - ja būsim harmoniski ar sevi, tad pievilksim rezultātu tādu, kas patīk, ja nebūsim harmonijā ar sevi - pievilksim ko neharmonisku.
Šī ir astotā diena laika vilnī un tā ir garīgās stabilitātes diena. Ja nejūtamies garīgi stabili un sirdī nav miera, tad kaut kas ar mums neharmonizē. Iespējams, darām to, ko negribam, tiekamies ar cilvēkiem, kad gribam būt vieni vai vēl daudz kas cits.
Šī ir Dienvidu diena un tas nozīmē, ka labākais, ko varam darīt - ir būt “šeit un tagad”, nedomāt ne par rītdienu, ne par vakardienu. Šodien ir šodiena un tā ir jāizbauda, lai kāda tā arī būtu. Jāiedzer vīns - ja tā gribās, jāpaguļ līdz pusdienas laikam - ja tā patīk, jāaiziet uz kafejnīcu iedzert kafiju vai jeb ko citu, kas iepriecinās mūs, ir harmonijā ar mums un aktivizēs mūsu starojumu.

Vienkārši būsim “šeit un tagad”, baudīsim mirkli un vērosim pasauli. Vienkārši vērosim, negaidot no tās neko, neprasot tai neko, priecāsimies par to, kas ir, pateiksimies par to, kas ir un būsim.
Labākā dienas afirmācija - "Es esmu" vienkārši - es esmu un ap mani viss notiek. Šodien saņemam to, ko esam saģenerējuši un ja kaut kas atnāk nepatīkams, tad zinām, ka tas ir tas, ko esam radījuši un ka to, kas pievilcies, šo tēmu ir jāizmaina.
Ejam ziedu dārzos, nesam ziedus mājās, starojam, esam un baudām! Bez steigas, stresa, pilnīgā mierā. Viss pats atrisināsies un sakārtosies - ja spēsim visu palaist vaļā un atdot Visuma rokās.





9 Muluk





Austrumu vilnis – Austrumu diena – 9 Muluk – Ūdens, Informatīvais lauks, Informācija, Mēness, Zemapziņas un Karmiskā informācija.

Devītā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda, ko mēs varam šajā vilnī darīt kā Dievišķas būtnes.

Dienas aktīvā enerģija ir Muluk. Muluk ir ūdens, informatīvais lauks, karmiskā informācija, zemapziņas informācija, sarkanais mēness, informācijas upe.

Šajā vilnī kā Dievišķas būtnes mēs varam strādāt ar savu zemapziņas informāciju. Zemapziņa ir nozīmīga sastāvdaļa radīšanas procesā, taču tā ir pilna ar nosacījuma refleksiem un citām mums neizdevīgām programmām.



Ja mūsu dzīvē notiek kaut kādas lietas, kuras mums nav pa prātam, tad, visticamāk, tās ir mūsu zemapziņas domas, neveiksmīgi nosacījuma refleksi, kuri rada situācijas, kuras mums nepatīk, un apzināti neesam tās radījuši.

Piemēram, braucot ar auto uz kādu konkrētu vietu Rīgā vai kādā citā lielpilsētā, varētu būt problēmas ar auto novietošanu - ja mēs to zinām, tad zemapziņas nosacījuma reflekss rada mums tādu situāciju, ka nav kur nolikt auto. Ja mēs zinām, ka var būt problēmas ar auto novietošanu, mums apzināti jāpalaiž doma, ka auto būs kur nolikt un šī doma arī izmainīs zemapziņas programmu un šis konkrētais nosacījuma reflekss izšķīdīs.



Pieredzot situācijas, kuras šādi ir jāpārprogrammē, mēs tās varam mainīt un to izdarot, mainīsies mūsu zemapziņa un viņas uzstādījumi, kurus paši esam iepriekš radījuši. Vienmēr ir jānodomā to, ko gribas patiesi, un patiesi taču gribas, lai viss izdodas, lai viss sanāk, lai vienmēr notiek tā kā gribas. Tad šī ir mūsu iespēja izmainīt savu dzīvi, ņemot apkārtējo vidi, kura ir kā zemapziņas spogulis un ja tajā ir kas tāds, ko mums negribas vai ir kas tāds, kas mums nepatīk, mēs varam šo domu sevī izmainīt vai, ja tas ir dziļāk zemapziņā, tad pārprogrammēt to, kas tur traucē caur vairākkārtīgu nodoma izveidošanu vajadzīgajā virzienā.

Tas ir veids, kā varam operēt ar savu zemapziņu! Skatīties apkārtējā pasaulē, vērot modri un piefiksēt to, kas traucē un nepatīk, atrast, kurā mirklī vai caur ko tas ir radīts! Domu, kura ir radījusi šādu nepatīkamu aspektu dzīvē, mums ir jāapgriež par 180 grādiem un jānoprogrammē ar savu gribu to, kā turpmāk būs. Lai zemapziņā kaut kas ieietu kā programma, attiecīgā doma un darbība jāveic vairākkārt, lai zemapziņa saprastu to kā komandu.



Piemēram, ja daudz reizes braucam pa vienu maršrutu, tad, ar laiku, riteni vai auto vada jau mūsu zemapziņa, veicot maršrutā vajadzīgos pagriezienus un manevrus. Apziņa pamazām šajā procesā pārtrauc piedalīties un veic kādas citas nodarbes procesa laikā. Tā ir arī ar jebkurām citām lietām, kuras veicam vairākkārt - tas ieprogrammējas mūsu zemapziņā un nostiprinās tur. Un ja vairākkārt gadās nepatīkama pieredze, tad zemapziņā tas ir kā standarta lieta, kas piepildās, jo esam to visu jau piedzīvojuši iepriekšējās reizes!



Muluk ir informācijas upe, kura sakustās tad, kad sākam dalīties ar informāciju! Jo vairāk atdodam informāciju, jo vairāk tās nāk vietā. Tāds ir vēl viens Muluk enerģijas princips.

Taču galvenais, kam Muluk enerģija šobrīd ir paredzēta - tā ir sevis izzināšana! Izzināt, ko tad patiesi es gribu, kas es esmu, ko es te daru, utt…

Šo Muluk enerģiju var izmantot, lai izzinātu un izprastu sevi, jo pilnīgi viss, ko paprasām Visumam, uz pilnīgi visu tiek atbildēts! Galvenais ir apzināti paprasīt, lai apziņa ir gatava saņemt atbildi, jo tā nav spējīga sadzirdēt to, uz ko neesam nofokusējušies.

Ja paprasām apzināti, tad viss, ko gribējām zināt, tas atnāks un mēs to uzzināsim kaut kādā veidā – galvenais ir prasīt un atbildes nāks, katram citā veidā un katru reizi citā veidā, taču informācija līdz mums atnāks, ja prasīsim.



Darbosimies ar savu informāciju, lai izprastu patiesību par sevi, izprastu patiesību par to, ko gribam un izprastu to, kas sevī ir jāizmaina, lai dzīve kļūtu laimīgāka.

Muluk enerģija ir Austrumu enerģija, tamdēļ šodien, ja izteiksim savu gribu kaut ko uzzināt, tas notiks zibenīgi!

Ir tikai jāuzdrošinās, un viss ir iespējams, ka izsakot savu gribu uzzināt – brīnumi notiks!

Muluk diena

Lai šo dienas enerģiju izmantotu maksimāli lietderīgi un saņemtu atdevi no tās, šodien ir jāgrib zināt. Ja visu vilni esam virzījuši vienu tēmu, iepriekšējās dienās iejutušies lomā, tad šodien ir jāprasa Visumam - kā sasniegt vēlamo rezultātu un lai Visums ved uz mērķi.
Muluk - informācijas upe, informācija, ūdens, karmiskā un zemapziņas informācija, informatīvais lauks.
Muluk ir Visuma informatīvais lauks vai Akaša hronikas un šodien mēs visi esam iekāpuši šajā informācijas upē.



Ja gribam ko zināt - prasām Visumam. Vēl labāk to darīt atrodoties ūdenī, dušā, vannā vēl efektīvāk būtu to darīt stāvot jūrā. Ūdens ir informācijas vadītājs un arī glabātājs, un caur to varam pieslēgties Visuma informatīvajam laukam un prasīt visu, ko vien vēlamies. Galvenais – nebrīnāmies, ka informācija nenāk kā no 1188 uzzvanot tiem pa telefonu.



Informācija, protams, atnāk uzreiz, taču tā nāk no tik smalkiem līmeņiem, ka mūsu energo laukam paiet laiks, kamēr tas to iztulko vārdos un burtos. Ja informācija ienāk caur 7 čakru, tad plūstot caur sesto un piekto tā tulkojas, līdz mums saprotamai valodai. Tam vajadzīgs laiks un ne vienmēr prāts pats spēj atšifrēt šo informāciju. Biežāk Eņģeļi sakārto tā, ka šī informācija parādās datorā, grāmatnīcā, kādā žurnālā vai avīzē vismistiskākajā veidā.

 
Tātad šodien prasām Visumam visu, ko gribam zināt – visu, kas mums patiesi interesē un atbildes nāks visiem un viennozīmīgi, vajag tikai pacietību un uzcītību.

Šodien ir iespēja izmanīt savu zemapziņu un to var izdarīt griežot pa 180 grādiem visas domas, kas mūsos uzpeld un kuras nepatīk. Svarīgākais šajā visā ir apzināties, ka pilnīgi viss ir iespējams un ar tādu domu mainīt savu zemapziņu. Šodien būs arī viegli mācīties un iemācīties, jo Muluk ir ne tikai informācija, bet arī atmiņa.
Lai visiem interesanta, informācijas bagāta un piepildīta diena:)





10 OK





Austrumu vilnis – Ziemeļu diena – 10 OK – Baltais suns, Baltais burvis, Mīlestība pret formu, Uzticība, Harmonija, Struktūra.

Desmitā diena laika plūsmā ir diena, kura atnes rezultātu un parāda, kā šajā vilnī var celt savu statusu. Šodien aktīva ir Ok enerģija. Ok ir suns, dvēseļu mājas sargs, mīlestība pret formu, struktūra, kārtība, visuma likumu sargs.



Ok ir Ziemeļu enerģija, kas šo dienu savā ziņā padara pasīvu, jo darbība sākas tikai pēc impulsa no vides.

Visums šodien kārtos mūsu pasaules uzskatus un mūsu dzīvi caur mīlestību, dodot impulsus caur apkārtējo vidi. Šī diena caur dažādiem impulsiem mums parādīs to kārtību, kādu mīlam, kas bieži notiek caur to, ka tiek izjaukta mūsu kārtība vai kāds cenšas tajā iejaukties.

Ok ir gana skarba enerģija un tā mums māca mīlēt sevi un savu kārtību, un neļauj iejaukties mūsu kārtībā citiem. Ja esam ielaiduši kādu savā dzīvē, kurš dara mums pāri un caur šo mijiedarbību mēs nemīlam sevi, tad Ok būs tas, kurš gana skarbi parādīs mums patiesību un parādīs to, kā mēs patiesi mīlam mijiedarboties.

Ok ir enerģija, no kuras var dabūt pa kaklu, ja kalpojam citiem, bet nedomājam par sevi.

Mums vienmēr un visur pirmkārt ir jāmīl sevi un tikai tad citus. Mēs nemaz citus nespējam mīlēt, ja nemīlam sevi! Mēs nespējam saņemt mīlestību, ja to neizstarojam un mīlestība pret sevi ir - iemācīties citiem pateikt “nē” tad, kad nevēlies kaut ko priekš viņiem darīt.



Ok ir tas, kurš visu sakārto caur “mīl un nemīl” un šī viļņa rezultāts ir tāds, ka mēs sakārtosim savu dzīvi caur to, ka mīlam kaut ko un kaut ko nemīlam.

Mums ir jāatsakās savā dzīve no pilnīgi visa, ko nemīlam, lai ieraudzītu savā dzīvē to, ko patiesi gribam darīt un pie kā varam pieķerties.

Mīlestību pret sevi mēs varam mācīties no dabas. Piemēram ābele - tā sākotnēji uzņem gaismu, ūdeni, minerālvielas, skābekli un oglekli - tā uzņem pilnīgi visu nepieciešamo un rezultātā mums dod ābolus. Ja ābele neuzņemtu kaut ko no tā, ko viņai vajag, bet atdotu saviem draugiem, kolēģiem vai ģimenei, tā nedotu ražu un ābolu nebūtu.

Ja mēs nedzīvosim savu dzīvi un neņemsim no tās visu to, ko mums vajag, tad mūsu ieguldītais darbs nenesīs augļus, līdz ar to gandarījumu un iedvesmu, un beigu beigās tas izsīks, jo nebūs spēka to visu izdarīt.



Tā mēs visi palīdzam citiem, kaut pašiem savā dzīvē palīdzība iespējams vajadzīga daudz vairāk.

Ir jādara tas, ko mīlam un jārada tas, ko mīlam! Mēs nevaram un nedrīkstam dzīvot ar domu, ka jāpalīdz citiem, jo tad savā dzīvē neizdarīsim neko. Mēs nemaz nevaram un nedrīkstam palīdzēt, kamēr nav prasīts, un ja ir prasīts, tad jāizvērtē tas viss caur sevi.



Katrā darbībā un situācijā mums ir jāuzdod sev jautājums: vai es to darīšu tāpēc, ka mīlu sevi vai tāpēc ka baidos? Piemēram, vai es palīdzēšu draugam nest mēbeles tāpēc, ka mīlu šo procesu un sevi vai tāpēc, ka baidos zaudēs draugu.

Un otrs - vai es nedarīšu to tāpēc, ka mīlu sevi vai tāpēc, ka baidos. Piemēram, es neeju prom no darba, kurš man nepatīk, es palieku strādāt tāpēc, ka mīlu sevi vai tāpēc, ka baidos palikt bez jumta, ēdiena un vēl kaut kā.



Mums ir jāmīl sevi un visi lēmumi un darbības ir jāpieņem caur šo mīlestības skatpunktu. Ja caur šo es mīlu sevi, tad uz priekšu, taču ja nemīlu, tad tas ir jāmet ārā no manas dzīves.

Visums šodien mums rādīs caur zīmēm un impulsiem, ko tad mēs patiesi mīlam un ko ne.



Būsim modri un vērosim savu dzīvi, lai mūsu dzīvē mīlestība tikai vairotos un kāds to neizmanto ļaunprātīgi.

Mīliet sevi un starojiet mīlestību! Taču it viss sākas mūsos…



Šodien laiktelpā ir desmitā diena - Ok enerģija. Šodien saņemam viļņa rezultātu un rezultāts ir tāds, ka kaut kas mūsu dzīvē sakārtojās caur vides impulsiem.

Šodien, lai produktīvi izmantotu šo dienu, ļaujamies vides impulsiem, vērojam ko vide mums stāsta un rāda, tas viss ir rezultāts un tas viss attiecās uz mums.

Ja vakar uzdevām jautājumus, tad šodien nāk atbildes caur notikumiem vidē un caur notikumiem tēmās, par kurām esam atbildīgi. Šodien, būtiskākais - nenobīties un pareizi uztvert izaicinājumu, jo ne viss ir tā, kā izskatās.


Šodien mīlēsim sevi kā suns mīl sevi. Luncināsim asti tam, kas patīk un parādīsim zobus tam, kas nepatīk. Neļausim sev darīt pāri un visu darīsim ar mīlestību pret sevi. Katru izvēli izdarīsim ar jautājumu - vai tādā versijā es sevi patiešām mīlu. Vai patiešam mīlu sevi darot šo vai to, vai patiešām mīlēšu sevi, ja darīšu to, ko izvēlos darīt.
Mīlēsim sevi un neļausim darīt sev pāri.
Lai jauks dienas noslēgums . Un rīt jau nāks cirka un karnevāla diena - Chuwen - kad ākstīsimies uz nebēdu. Tāpēc šajā vilnī notiek maz tas, kā ir plānots, jo Augstākā izpausme šajā vilnī ir Rūķis un tas māk izjokot visus nopietnos plānotājus.
Lai veicās!!!





11 Chuwen





Austrumu vilnis – Rietumu diena – 11 Chuwen – Rūķis, radošais meistars, meistars vai āksts, Inovātors, Multimākslinieks.

Vienpadsmitā diena laiktelpā ir diena, kura rāda mūsu Augstāko izpausmi šajās trīspadsmit dienās. Un enerģija, caur kuru izpaužas Augstāki spēki šodien un šajā vilnī ir Chuwen Rietumu enerģija. Chuwen ir Rūķis, kas šo vilni izkrāso ar krāsām un piedod jebkurai situācijai vieglumu un humora pieskaņu!



Šodien un visu vilni mums ir jāizpaužas kā rūķiem, kas tver dzīvi ar vieglu prātu un ļaujas savām sajūtām! Ja ir sajūtas, ka gribas ienirt kādā dziļā nodarbē, tad tas ir jādara! Ja ir vēlme ieviest kaut ko radošu savā dzīvē – tad tā virzienā ir jāskatās! Ja ir griba sajust ko dzīvē vēl nesajustu – tad arī uz to ir jātiecas!



Šī diena atnesīs it visam, par ko esam domājuši un ko esam gribējuši – jaunu radošu sākumu! Tamdēļ šī diena mums ir jātver viegli, sajūtot sevi un Rūķi sevī, jo tikai ļaujoties savām sajūtām mēs nonāksim pie Jauna sākuma! Ja dzīvosim šo dienu ar prātu, tad Rūķis var mūs izjokot – un arī tam mums ir jābūt gataviem! Rūķis šķiež krāsas pa labi un pa kreisi, un krāsas ir vis dažnedažādākās! Taču visas krāsas mums ir vajadzīgas, lai izveidotos kaut kas vesels un vienots!



Diena nesīs krāsainas sajūtas un situācijas, un būtiski ir atcerēties, ka katrā no mums mīt šis radošais bērns, kas tver dzīvi viegli un spēlējas! Pat visnopietnākajā dzīves situācijā ir arī visnenopietnākā! Un visnenopietnākajā – visnopietnākā! Neviens koks nav bez otra gala. Un tāpat arī katra mūsu dzīvē katrai situācijai un notikumam ir divas puses. Divas puses, kas veido vienu veselumu!

Un ja šo vilni iesākām ar domu par savu gribu un gribas izpaušanu, tad šodien mums ir jāļaujas Rūķa jokiem, lai mēs nonāktu pie Radoša jauna sākuma! Un radošs sākums nerodas un nevar rasties ar prātu izdomāts, jo mūsu prāts nepieļauj to, ko viņš nezina. Mums ir jāļaujas krāsainajām sajūtām, kas mūsu dzīvi iekrāsos jaunos toņos! Taču ar prātu tam visam nebūs nekāda sakara! Prāts piedalās šajā procesā un ir gribējis jaunu sākumu, taču viņš nevada šo procesu! Viņš grib un viņam jāļaujas, lai rastos jauns sākums!



Ļausim šodien savam iekšējam bērnam izpausties! Nenospiedīsim to un sajutīsim to! Mums ir jāļaujas sev un savām izpausmēm, mums ir jāspēlējas un dzīve jātver viegli, lai mūsu dzīvē ienāktu kas jauns!



Izdzīvosim šo dienu sajūtot to.. ļausimies savām sajūtām un izkrāsosim to ar visām varavīksnes krāsām. Vadīsimies pēc sajūtām un veiksim katru savu darbību, sajūtot to! Un atcerēsimies, ko mēs gribam, taču neizdomāsim, kā to var sasniegt un dabūt, ļausimies, un mūsu iekšējais bērns mūs turp aizvedīs!

Šī diena ir kā varavīksne!

Ja ļaujamies, tad izbaudām visu krāsu paleti un izkrāsojam savu mākslas darbu! Ja neļaujamies, tad krāsas jau tāpat krāsu paletē ir, taču tās tiek uztrieptas nevis ar prieku un sajūtām, bet gan ar saspringumu un prāta kontroli!

Un kāds mākslas darbs gan var sanākt – ja tas nav zīmēts to sajūtot?

Lai mums visiem krāsaina šī diena.



Chuwen enerģija un vienpadsmitā diena - Viļņa Augstākā izpausme.
Šo dienu vada Chuwen spēks un Debesis, Augstākie spēki izpaužas caur visu un it visur. Ja visu vilni griba bija tā, kas mūs virzīja, tad viļņa beigās un šajā dienā - bez sajūtām neiztikt.
Sajūtas un intuīcija šodien mūs vada, tāpēc prātam ar lielu vērienu varam dot brīvdienu, lai atpūšas un vēro to, ko sajūtas saka. Domāt un izdomāt nav vajadzības, ko jūtam - to darām vislabāk neaizdomājoties.


Chuwen spēks arī ir tas, kāpēc visu vilni kaut kas notika ne tā, kā gribējās un kaut kas nenotika no tā, ko gribējām. Plānošana bija lieka un tieši tāpat arī šodien, ja ir kādi plāni uz šodienu - tad palaižam tos vaļā - kā būs tā būs. Jo caur visu izpaužās Debesis un viss, kas notiek, tam ir jānotiek un viss, kas nenotiek - tam nevajag notikt.


Lai šo dienu pavadītu produktīvi un sasniegtu maksimālu efektivitāti, un labu rezultātu - pieaugušais un atbildīgais cilvēks ir jāatstāj mājas guļot. Un jāļauj iekšējajam, bezrūpīgajam un bezatbildīgajam bērnam izpausties.

Šodien viss jātver viegli un bez rāmjiem. Šī diena un, protams, arī visa dzīve, ir kā spēle, kā cirks vai riču raču spēlējam un viss notiks. Iespringstam un nervi būs čupā:).

 
Lai vieglums un bērnišķīgums valda mūsos un visapkārt.
Vieglu dienu un gaisīgu atmosfēru vēlot āksti ienāk ielās un padara dzīvi krāsainu.
Lai veicās bērna un intuīcijas sadzirdēšanā..





12 Eb





Austrumu vilnis – Dienvidu diena – 12 Eb – Ceļš, Kopība un vienlīdzība, Kāpnes, Zobi.

Divpadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda, caur ko šajā vilnī gūstam pašpietiekamību un Eb ir enerģija, kura parāda to, kā gūt šo pašpietiekamību.

Eb ir vienlīdzība, vienotība, kopības spēks, trepes, zobi, zāle, ceļš, garīgais ceļš un garīgie ceļabiedri.

Šajā dienā un šajā vilnī pašpietiekamību mums dod tas, ka izmantojam šo Eb enerģiju - vienlīdzības un kopības spēka principus.

Eb ir vienlīdzība - Visuma likums, kurš māca to, ka pilnīgi viss šajā Visumā ir vienlīdz svarīgs, vienlīdz vajadzīgs un kā jau esam dzirdējuši, ka viss ir vienots un principā - viens vesels.

Eb parāda to, ka mūsu dzīvē nav svarīgāku un mazsvarīgāku lietu! Nekas nav svarīgāks par kaut ko citu, tāpat arī cilvēki un profesijas, kuras viņi pārstāv.



Dievu un apgaismību sasniegt vienlīdz ātri var gan sētnieks, gan politiķis vai uzņēmuma vadītājs! Sētniekam pat ir lielākas iespējas, jo viņš ir tuvāk Dabai, kur šie principi darbojas tīri.

Lai justos pašpietiekami, mums šajā vilnī un īpaši šodien, viss ir jāuztver vienlīdzīgi, viss mums ir vienlīdz svarīgs un vienlīdz vajadzīgs.

Šodien un arī visu vilni, mums ir jāpievērš uzmanība visām dzīves jomām un jāpadomā par pilnīgi visu, kas mums ir vajadzīgs un svarīgs, un svarīgs mums ir viss.



Eb ir kopība un garīgais ceļš, kas nozīmē to, ka šodien satiktie cilvēki un cilvēki, ar kuriem esam kopā, ir mūsu garīgie ceļabiedri vismaz uz kādu laiku. Šodien ir labi pabūt kopā ar domu biedriem un cilvēkiem, ar kuriem rezonē un ir sajūta, ka ar viņiem ir pa ceļam.

Arī darbi un darāmais labāk veiksies darot darbus kopā ar kādu. Sarunājoties ar domu biedriem, nāks atklāsmes un sapratne par tēmām, kuras tiks apspriestas, ja vien pašas tēmas nebūs bezjēdzīgas.

Eb ir apziņa, ka visi esam vienoti un ka visi esam viens vesels! Tā ir apziņa, ka esmu viens vesels ar Dievu, ar visu gaismu un ar visiem apkārtējiem. Tā ir Veseluma apziņa, ka esmu daļa no veseluma un ka manī ir viss veselums.

Eb ir arī apziņa, ka esmu hologrāfiska daļiņa no Visuma, kura ietver sevī pilnīgi visu par Visumu un apziņa, ka es esmu Visums.

Eb ir arī ceļš un ceļojums - tāpēc šodien labi plānot un doties ceļojumos, kā arī padomāt par savu garīgo un dzīves ceļojumu, padomāt par to, kura pietura būtu tā, kuru gribētos sasniegt, ejot pa savu garīgo celu.

Būsim vienoti! Apzināsimies, ka viens ir viss un viss ir viens. Sajutīsim kopības spēku un darīsim lietas kopā!

Apzināsimies, ka viss ir svarīgs un nav nekā nesvarīga, un baudīsim šo dienu tādu, kāda tā ir.

Šodien Dienvidu diena 12Eb

Diena, kad lai mēs izmantotu šīs dienas enerģijas potenciālu - mums ir jāļaujas un jābūt Šeit un tagad! Un jāvēro - ko Visums mums atnes, kā atbildi, kā rezultātu un kā šī viļņa atbildi uz uzdotajiem jautājumiem:)!

Šodiena ir tā diena - kad caur apstāšanos un baudīšanu - nonāksim pie apziņas un sapratnes - kas ir mūsu ceļš un uz kuru pusi tad patiesi gribam doties mēs!
Viss, kas šajā laika vilnī ir izdarīts, ir virzījis mūs uz sava ceļa apzināšanos.. Un šodien, ja ļausim sev būt un baudīt, tad šo ceļu ieraudzīsim!

Mums apkārt ir bezgala daudz iespējas - ko varam darīt, ar ko varam kopā darīt, kur mesties iekšā un kā nopelnīt naudas līdzekļus. Iespējas ir daudz un dažādas, taču kas ir tas, kas patiesi ir mūsu! Dažkārt pieņemot kādu piedāvājumu, mēs nonākam pie secinājuma, ka tas nemaz nav mums. Taču protams - daudzos gadījumos nepamēģinot - neuzzinātu, ka tas nav mūsu ceļš!
Šodien ir tā diena, kad apstāties un būt.. Un apzināties, ka jāiet ir savs ceļš. Ne citu piedāvātais ceļš un ne pa cita ceļu, bet gan pa Savu ceļu, kas sirdī raisa prieku, kas šķiet laužas uz ārpusi tad, kad par šo savu ceļu domājam!
Ja sirds gavilē un šķiet no domas vien - enerģija pieplūst un vairojas - tad tas ir mūsu ceļš!
Dosimies šodien ceļā - savā ceļā - nesteidzīgi un baudot ik mirkli:) un lai vai ko kāds cits saka, tikai mēs katrs savā sirdī zinām - kas ir mans ceļš!
Lai jautrs un skaists ceļojums sevī:) un pasaulē:)





13 Ben





Austrumu vilnis – Austrumu diena – 13 Ben – Niedre, Mērķtiecība, taisnākais ceļš pie Dieva.

Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir diena, kura pārceļ jaunā līmenī.

Enerģija, caur kuru pārceļamies jaunā līmenī, ir Ben enerģija. Trīspadsmitā diena laika plūsmā ir arī diena, kad savienoties ar savu Augstāko "Es" un smelties enerģiju un padomus jaunam trīspadsmit dienu vilnim.



Šodien aktīva ir Ben enerģija un tās simboliskie nosaukumi ir niedre, taisnākais ceļš pie Dieva, taisnākais ceļš uz mērķi, atgriešanās mājās, tiešums.



Šodien ir trīspadsmitā diena laika plūsmā – diena, caur kuru noslēdzās šis laika vilnis un uzsākās nākamais. Diena, kurā saprotam to, ko darīsim nākamajā vilnī. Tā kā šodien ir aktīva Ben enerģija, tad šodien ir jāierauga mērķis uz kuru iesim, ir jābūt spēcīgai gribai, lai dotos uz kādu mērķi un iespējamie šķēršļi mūs nenobiedētu. Un lai saprastu, ka šķēršļi ir jāpārvar, nevis jāatmet visam ar roku, ir jābūt spēcīgai gribai un pārliecībai, ka tas ir tas, kas ir vajadzīgs. Šo pārliecību, ticību sev un savam mērķim var sasniegt caur komunikāciju ar savu Garu. Ne par velti, šī diena ir tāda, ka īsti vairāk par meditēšanu un iegrimšanu sevī, neko citu negribas darīt.

Šodien ir trīspadsmitā diena, kad mums ir jāsavienojas ar Garu, lai uzlādētos ar enerģiju, attīrītu prātu no liekā un būtu gatavi sākt jaunu vilni ar garīgu spēku, pārliecību un ticību sev un saviem spēkiem.



Ben enerģija ir tā, kura savieno mūs ar savu Augstāko"Es". Tāpēc šodien būtu ļoti labi savienoties ar savu Garu un izrunāt visu - kas un kā, uz kurieni doties un ko darīt. Gars to visu redz labāk un varēs dot padomus jebkurā tēmā. Lai savienotos - ir tikai jāgrib kontaktu ar Dievu, savu augstāko "Es". Ir jāgrib un jātiecas uz to.



Šajā sakarā varam iedot vienu labu un efektīvu metodi, kā savienoties ar savu Garu! Tā nav vienkārša un var prasīt gana daudz laika, lai tā sāktu izdoties labi, taču nepraktizējot to vispār, nevar to iemācīties.



Tehnika ir sekojoša! Mums ir jāapsēžas sev ērtā pozā un pilnībā jāatslābinās. Kad tas ir darīts, ir jānofokusējās uz savu sirds čakru un jāsāk lēni, mierīgi un dziļi elpot. Ar katru reizi elpu padziļinot aizvien dziļāku un ieturot pauzes, starp ieelpu un izelpu. Kad elpošana nostabilizējusies, ir jāturpina fokusēties uz savu sirds čakru, ejot tajā iekšā ar katru elpas vilcienu aizvien dziļāk un dziļāk. Kad tas ir uzsākts, tad jāsāk elpas vilcienu skaitīšana atpakaļgaitā no 17 līdz 1 un ar katru reizi elpu padziļinot, pauzes palielinot un ar uzmanības fokusu ejot dziļāk uz savu centru. Pēc pirmajiem elpas vilcieniem jāsajūt - kā pazūd telpa! Pēc nākamajiem - pazūd ķermeņa robežas. Kad esam tikuši līds skaitlim desmit, tad jau mums ir jābūt vismaz atomu līmenī savā ķermenī un jāturpina iet vēl dziļāk. Skaitot atpakaļgaitā, nonākot līdz skaitlim septiņi, ir jāsāk vizualizēt savs templis! Templim ir jābūt tik lielam, lai tajā varētu ienākt Gars, tam jābūt ļoti lielam, jo Gars katram no mums ir vismaz Saules izmērā. Līdz skaitlim trīs, mums jau vajadzētu būt templim gatavam un sagatavoties Gara ienākšanai templī. Pie skaitļa viens Gars ienāks, un tad ar viņu var sākt komunicēt! Komunicēt vajadzētu par svarīgām tēmām - par to, ko gribas, ko vajag, jo par sīkumiem Gars var atbildēt nežēlīgi, jo viņu nesatrauc, ka pieredze mums ir sāpīga vai nepatīkama, jo viņu interesē tas, ka mēs gūstam pieredzi un jo dažādāka tā ir, jo labāk.

Nebrīnīsimies, ka Gars atbildēs mums mūsu balsī! Tas ir normāli un atbildēs viņš tādā manierē, kā mēs komunicējam paši. Garam var prasīt padomu jebkurā tēmā, taču negaidīsim tur kādu žēlošanu un saudzējošu padomu.



Runāsim ar savu Garu kā ar savu vistuvāko cilvēku, kā ar vislabāko draugu, jo neviena tuvāka par viņu mums nemaz nav. Viņš zinās visu un varēs pateikt to, ko mēs gribam zināt.



Lai vieglāk būtu iztēloties šo procesu, var noskatīties filmu Matrix, jo tur labi bija parādīts, kā Neo prasīja uz kuģa esošajiem, lai ielādē viņa programmā kung-fu un citas cīņas mākslas, lai tiktu cauri situācijai. Tāpat kā Neo prasīja, lai viņam ielādē jaunas programmas konkrētajām situācijām, tāpat mēs varam prasīt jebkādu informāciju un enerģiju, kā arī padomu, jo viņš no savas pozīcijas var visu un zina visu.



Runāsimies ar savu Garu, prasīsim visu, ko vien vajag, stāstīsim Garam un Eņģeļiem visu, kas mums uz sirds un visu, ko gribas izdarīt un sakārtot. Viņš var visu un tā kā esam Gara daļa, tad arī mēs varam visu.

Šodien mums ir jāierauga mērķis, kuru gribam sasniegt un jāsper pirmie soļi, palaižot gaismu sev pa priekšu uz mērķi, lai to vieglāk ir sasniegt.

Ieraudzīsim savu mērķi un fokusēsim savu gribu uz to, kā lāzera staru, un dosimies tam pretī ar lieliem soļiem, nebaidoties no pilnveidošanās un šķēršļiem, kuri padara mūs stiprākus, mirdzošākus un tīrākus.



Pamodināsim savu gribu caur meditācijām un enerģijas uzņemšanu no Visuma, savienosimies ar Sauli, Dievu, savu Garu un vilksim iekšā gaismu zemē. Būsim kā tādi sūkņi, kuri pumpē iekšā zemē šķidru gaismu un piepilda to tā, lai zeme sāk spīdēt kā Saule un visu mūsu dzīves piepildās ar mirdzošu žilbinošu gaismu.



Būsim savienojušies ar Garu un Dievu 24/7, lai piepildītu savu dzīvi ar gaismu un Visuma viedumu.











1

Šis informatīvais materiāls par 260 dienu ciklu ir kopēts no interneta 2013. un 2014.gadā, un tam ir salikti atbilstošie datumi.

2

Šobrīd var papildus skatīt:


3

Mājas lapa - Tolteku laiks

var skatīt aprakstus arī:


4

Facebookā ir lapa Tolteku laiks.

5

Facebookā ir lapa Zabre

6

Var paskatīties internet un youtubē - Ivo Puriņš



7

Portālā draugiem.lv lapā http://www.draugiem.lv/astrologi.lv/ ir pakalpojums par maiju kalendāru.